EXCLUSIV  Sute de proiecte blocate la Primăria Sectorului 1. Dan Podaru: Am rămas mirat când am văzut ce a făcut Clotilde Armând. Induce în eroare populația / video

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Consilierul local Dan Podaru (PNL) a fost invitat la DC News și DC News TV unde a vorbit despre actuala conducere a Primăriei Sectorului 1. 

Dan Podaru susține că actuala conducere a Primăriei Sectorului 1 nu a reușit să gestioneze situațiile întâmpinate în  ultimii 4 ani așa cu ar fi trebuit. Potrivit acestuia, declarațiile primarului Clotilde Armand induc populația în eroare și aceasta nu realizează acțiuni în folosul cetățenilor. 

„Din păcate au fost mai multe rele, actuala conducere a Primăriei nereușind să gestioneze așa cum ar fi trebuit, cu profesionalism, multe dintre situații.

Am văzut tot felul de declarații ale Departamentului de Presă și ale primarului referitoare la reușite, referitoare la tot felul de proiecte. Am rămas foarte mirat. În general, comunicarea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, este manipulatoare și induce în eroare populația cu scop electoral. Ne aflăm într-un an electoral.", a spus Dan Podaru. 

„Primarul în funcție nu a realizat acțiuni în folosul cetățenilor"

„Cetățenii ne-au votat acum patru ani de zile pentru a veni cu soluții.

Spre exemplu, conform tuturor cercetărilor pe care le-am văzut și citit în cei 3 ani de când sunt consilier la Primăria Sectorului 1 am văzut că una dintre primele probleme la nivelul sectorului sunt locurile de parcare. Consilierii PNL au venit cu 3 sau 4 proiecte, le-au propus, le-au scris și niciodată aceste proiecte nu au fost puse pe ordinea de zi de către primarul în funcție. Deci iată cum orice inițiativă benefică pentru cetățeni a fost blocată de către primarul Clotilde Armand.

Eu, personal, m-am gândit că e utilă o parcare de mari dimensiuni pentru cetățenii din zonă, și nu numai, în zona Străzii Cluj și am realizat un proiect, am cerut achiziționarea unui teren în acea zonă, pe strada Cluj, la intersecția Străzii Turda cu Cluj. Niciodată, până în acest moment, acest lucru nu s-a întâmplat nici măcar organele abilitate, direcțiile abilitate din Primărie, nu au început demersurile.

Primarul în funcție nu a realizat acțiuni în folosul cetățenilor cu sinceritate. Sunt doar declarații politice și toate reușitele dânsei se află doar pe hârtie. Spune că noi nu i-am votat proiecte. Am votat peste 650 de proiecte în acești ani și marea lor majoritate nu au fost puse în aplicare. Principalul cuvânt care ar trebuie să sublinieze activitatea în Primărie în acest moment este incompetența.”, a spus Dan Podaru. 

3. -imagine fara descriere- (dan-podaru_44865200.jpg)

Dan Podaru (PNL Sector 1), la DCNewsTV

 

Singurul care poate realiza ordinea de zi este primarul

„Oamenii merg la vot pentru a vota primarul și componența Consiliului Local. Ce puteri are primarul astfel încât să poată să blocheze?", a întrebat jurnalistul Narcis Neagoe. 

„Primarul are funcție executivă, așa cum are Guvernul în România, și Consiliul Local are putere legislativă, așa cum este Parlamentul în România.

Anul trecut, prefectul Bucureștiului ne-a transmis o hârtie, în urma sesizărilor realizare de către consilierii PNL, prin care confirmă faptul că peste 155 de Hotărâri de Consiliu Local nu sunt aduse la ședință pentru a fi votate, chiar dacă noi am făcut aceste proiecte și le-am depus, ele nu sunt aduse în ședință. Singurul care poate realiza ordinea de zi, inițiatorul acelei liste cu proiecte, este primarul.

Deci în momentul în care primarul nu dorește o colaborare cu Consiliul, nu pune pe ordinea de zi proiectele benefice pentru cetățenii Sectorului 1 pe care consilierii le-au realizat. Deci există aceste documente, ele au apărut și în presă. Cred că în acest moment sunt peste 200 de proiecte blocate. Conducerea Primăriei blochează proiectele consilierilor, atât consilierilor PNL, cât și ale altor consilieri.", a  spus Dan Podaru la DC News și DC News TV. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel