Urmărește emisiunea live


Tabăra Babadag, redeschisă

Tabăra Babadag a fost deschisă luna aceasta, după ce ani la rând a fost închisă din cauza condiţiilor improprii. 

"Avem deja cazări înregistrate la tabăra din Babadag şi sperăm ca anul acesta să avem cel puţin 200 de tineri. Singurul lucru pe care nu-l putem oferi la această tabără este masa, dar în oraşul Babadag sunt agenţi economici care fac servicii de catering", a declarat presei, miercuri, directorul DJTS, Liviu Urlih. 

Pentru redeschiderea taberei din oraşul Babadag, DJTS a alocat în ultimii ani aproape 50.000 de lei din venituri proprii pentru reparaţia acoperişului clădirii, pentru reparaţia reţelei de apă, pentru amenajarea rampei de gunoi şi asigurarea tuturor condiţiilor necesare funcţionării conform cerinţelor legale în vigoare. 

"Pentru autorizarea unei bucătării proprii sunt alte condiţii de îndeplinit, iar investiţiile sunt destul de mari", a precizat directorul Urlih. 

Construită în anii 1990, tabăra din oraşul Babadag are un inventar format din 13 căsuţe din cărămidă şi piatră, o cabană din piatră, un beci, un bazin de ciment, o magazie şi toaletele aferente. Din cauza problemelor în asigurarea neîntreruptă a apei potabile cu care se confruntă şi populaţia oraşului Babadag, tabăra a fost închisă în repetate rânduri. 

Tabăra din oraşul Babadag este cea de-a doua unitate de gen funcţională pe care DJTS o are în administrare, pe lângă cea din oraşul Sulina. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel