Tabără: Nu am declarat că Blaga ar trebui să se retragă din cursa pentru conducerea PDL

valeriu tabara
valeriu tabara

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, precizează, miercuri, într-un comunicat, că nu a declarat, marţi, că Vasile Blaga ar trebui să se retragă din cursa pentru conducerea PDL, menţionând că îl consideră pe acesta, la fel ca pe toţi liderii PDL, "un om admirabil şi deosebit, un lider autentic".

În cadrul emsiunii «Interviurile Europa FM», difuzată de postul de radio Europa FM , nu am declarat că Vasile Blaga ar trebui să se retragă din cursa pentru conducerea PDL. Nu am nicio reţinere faţă de Vasile Blaga, este un om admirabil şi deosebit, un lider autentic, am aceeaşi opinie şi pentru Emil Boc precum şi pentru ceilalţi lideri ai PDL-ului. Îmi menţin părerea că actuala echipă, în care se regăsesc Emil Boc, Vasile Blaga şi Sorin Frunzăverde, poate să conducă partidul în continuare, inclusiv să obţină victoria în alegerile din anul 2012", afirmă Tabără.

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, a declarat , la Europa FM, răspunzând unei întrebări, că în PDL se aşteaptă o negociere între Emil Boc şi Vasile Blaga pentru ca acesta din urmă să renunţe la candidatură, menţionând însă că s-ar fi găsit o soluţie până acum dacă ar fi fost "atât de simplu".

Citește și: Blaga: Mă jigneşte domnul Tabără şi nu mă cunoaşte; Eu nu-mi bat joc de mine, de colegi, de partid

Tabără: Majoritatea membrilor PDL aşteaptă o negociere pentru ca Blaga să se retragă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel