Tăieței cu varză. Rețeta de post delicioasă

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Dacă ții Posul Paștelui, această rețetă de tăieței cu varză te va cuceri. O vei repeta! Iată cum se prepară.

Ingrediente

1 varză mică (aprox 1 kg)
200 gr tăieţei laţi
1 ceapă
5 linguri ulei
4 prize piper (sau după gust)
sare

Cum se prepară

Varza se taie fideluță şi se frământă un minut cu o linguriţă rasă de sare. Se lasă 5 minute să se înmoaie. În timpul acesta, tocaţi ceapa mărunt şi căliţi-o în uleiul încins, potrivit e-retete.ro. Folosiţi o tigaie mai mare.

Puneţi tăiţeii la fiert în multă apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe pachet. Adăugaţi varza peste ceapă şi căliţi-o puţin peste 10 minute, la foc mediu, amestecând des să nu se ardă. Spre sfârşit, daţi focul la mic. Când e aproape gata, condimentaţi-o cu piper. Adăugaţi tăiţeii scurşi de apă şi amestecaţi bine. Gustaţi de sare.

Vezi și: Ciuperci umplute de post. Rețeta simplă

Pizza de post. Cum se prepară: Rețeta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel