Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a explicat cum se pregătește o rețetă pe bază de vinete, denumită „Tăiței cu vinete”.
Tăițeii vor fi scăldați într-un sos delicios de parmezan, iar vinetele și roșiile cherry, trase la tigaie și aromatizate cu usturoi, vor completa gustul delicios și cremos al pastelor.
tăiței, tagliatelle, fetucine, etc.
vinete
roșii cherry
parmezan
salvie
usturoi verde
ulei de măsline
Vinetele se taie în rondele de 1 cm, se stropesc cu puțin ulei de măsline și se presară cu sare și piper. Se prepară pe tigaia grill până se pătrund ușor.
Roșiile cherry se taie în jumătăți și se trag la tigaie în puțin ulei de măsline cu usturoi verde.
Pastele se fierb în apă cu sare, conform rețetei clasice.
Pentru sos, se pune puțin ulei de măsline la încins și se aromatizează cu salvie. Se adaugă puțin din supa de la paste și parmezan răzuit. Se prepară un sos cremos în care se vor scălda pastele fierte.
Se servesc tăițeii scăldați în sosul cremos, alături de rondelele de vinete și roșiile cherry trase la tigaie, notează a1.ro.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu