Tâlhărie într-un tramvai din Bucureşti. Anchetă a poliţiei

Vineri, 9 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat în vârstă de 31 ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, faptă comisă pe raza sectorului 2.

Ancheta a fost declanşată de o plângere penală în care o femeie reclama că, în data 24.10.2018, în jurul orei 19:00, a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie, în timp ce se afla într-un tramvai în sectorul 2.Demarând cercetările şi investigaţiile, poliţişti din cadrul Brigăzii de Poliţiei pentru Transport Public au identificat un bărbat de 31 ani, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, în data de 09.11.2018, în urma audierilor şi probatoriului administrat, în sarcina bărbatului s-a stabilit că, în data de 24.10.2018, în jurul orei 19:00, în timp ce partea vătămată se afla într-un tramvai în sectorul 2, ar fi deposedat-o prin smulgere de un telefon mobil. Faţă de bărbatul în cauză, la data 09.11.2018, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore, telefonul sustras fiind recuperat şi restituit persoanei vătămate. Bănuitul a fost prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, fiind dispusă arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu cel în cauză în stare de arest preventiv

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel