Tânăr de 18 ani, din București, dispărut din 8 octombrie, găsit mort pe Valea Caraimanului

Foto: Poliția Capitalei
Foto: Poliția Capitalei

Un tânăr în vârstă de 18 ani din București, care a fost dat dispărut începând cu data de 8 octombrie, a fost găsit decedat vineri de o echipă de salvamontiști care desfășurau operațiuni de căutare în Valea Caraimanului.

"Persoana dispărută a fost găsită astăzi, de către o echipă de căutare Salvamont, pe Valea Caraimanului. La operaţiunea de recuperare a trupului neînsufleţit au participat 11 salvatori montani de la Salvamont Prahova, Salvamont Buşteni şi 5 jandarmi montani", se arată pe pagina de Facebook a Salvamont Prahova.

Daniel Banu, șeful serviciului, a declarat, pentru Agerpres, că, înainte de această descoperire, s-au efectuat căutări terestre, cu elicopterul și cu drona în zonă, fără a se reuși identificarea persoanei dispărute.

Cu două zile în urmă, Poliția Capitalei a solicitat sprijin în căutarea tânărului în vârstă de 18 ani, care plecase de la domiciliu din Sectorul 1 pe 8 octombrie, informând familia că se îndreaptă spre munte și nu s-a mai întors până în prezent.

"La data de 23 octombrie, aparţinătorii şi-au exprimat acordul cu privire la mediatizarea cazului", informa un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis miercuri. 

Băiatul a plecat la munte și nu s-a mai întors

Tânărul, pe nume Mărăşescu Alexandru, a fost dat dispărut de familie, după ce nu au mai putut da de el in 8 octombrie. Acesta ar fi plecat la munte şi de atunci nu s-a mai întors acasă.

”La data de 8 octombrie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată şi solicită sprijin în vederea depistării unui tânăr care, în aceeaşi zi, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 1, spunând familiei că merge la munte şi nu a mai revenit până în prezent. La data de 23 octombrie 2023, aparţinătorii şi-au exprimat acordul cu privire la mediatizarea cazului”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel