Tânăr fără permis de conducere, mort după ce a intrat cu mașina în Lacul Pantelimon

Foto: Wiki Commons
Foto: Wiki Commons

Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața după ce mașina sa s-a scufudnat în Lacul Pantelimon.

Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața sâmbătă, după ce mașina în care se afla a plonjat în lacul Pantelimon. Verificările ulterioare au arătat că acesta nu deținea permis de conducere.

Potrivit Agerpres, Brigada Rutieră a Capitalei a comunicat că, în jurul orei 10:10, polițiștii au fost alertați printr-un apel la 112 cu privire la un autoturism care căzuse în lacul Pantelimon.

Salvatorii au interventi rapid

„Din cauze ce urmează a fi stabilite, un tânăr în vârstă de 25 de ani, care conducea un autovehicul pe str. Peleș, a căzut cu autoturismul în lacul Pantelimon. Polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, împreună cu pompierii și o persoană civilă, au reușit extragerea celui în cauză, pe care l-au predat echipajului medical în vederea aplicării manevrelor de resuscitare”, precizează sursa citată.

„Șofer ~25 ani a plonjat cu mașina în apă fără urmă de frânare, mașina rămânând în apă pe plafon.Am intervenit prin programul Exista un EROU in fiecare dintre VOI împreună cu Adrian Gheorghe Soare Andrei și echipajele de intervenție. Din păcate după eforturi mari, victima a fost declarată decedată”, a transmis și un martor de la fața locului pe rețelele de socializare.

În ciuda eforturilor medicilor, tânărul a fost declarat decedat la locul accidentului. Verificările preliminare au arătat că tânărul nu deținea un permis de conducere. Investigațiile continuă pentru a se stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele acestui eveniment tragic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel