Tânăr pe trotinetă electrică, lovit de un șofer, posibil drogat, care ieșea din parcarea unui supermarket

Freepik
Freepik

Un tânăr care se deplasa cu trotineta electrică a fost lovit de un șofer, posibil drogat, care ieșea din parcarea unui supermarket.

Un incident a avut loc sâmbătă după-amiază în fața unui magazin din Giroc, unde un tânăr care se deplasa cu o trotinetă electrică a fost lovit de un șofer, posibil drogat, care ieșea cu mașina din parcarea supermarketului, scrie Banatul Meu.

După producerea evenimentului, șoferul ar fi vorbit cu tânărul de 17 ani accidentat și amândoi au părăsit locul accidentului. Ulterior, în scurt timp, băiatul a revenit la locul accidentului și a sesizat cele întâmplate.

„Tânărul a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. La sosirea echipajelor de poliție conducătorul autoturismului nu se mai afla la locul producerii accidentului. La scurt timp, polițiștii au identificat și conducătorul autoturismului, respectiv un tânăr în vârstă de 26 de ani. În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, șoferul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise“, a precizat IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului, vătămarea corporală din culpă, precum și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel