Tânăr reţinut de poliţişti; este bănuit că a furat dintr-o şcoală

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un tânăr în vârstă de 29 de ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de furt, pe raza sectorului 5, după ce au fost sesizaţi prin sistemul 112 cu privire la faptul că în incinta unei şcoli se află o persoană suspectă.

Potrivit DGPMB, poliţiştii au identificat joi un bărbat care fusese imobilizat de către agentul de pază, cu sprijinul unui cadru didactic, scrie Agerpres..

Bărbatul avea asupra lui un rucsac, iar în urma efectuării controlului corporal şi al bagajelor au fost găsite mai multe articole vestimentare, în buzunarele hainelor acesta având un telefon şi o sumă de bani, a căror provenienţă nu a putut fi justificată de bărbat.

Bănuitul, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, a fost condus la sediul subunităţii pentru audieri, iar în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, în sarcina acestuia s-a stabilit că în jurul orei 14.30 ar fi pătruns în incinta şcolii, iar din vestiarul elevilor ar fi sustras mai multe bunuri şi articole vestimentare, printre care şi un portofel, un telefon mobil şi suma de 250 lei. Când bănuitul a vrut să părăsească incinta şcolii, a fost prins şi imobilizat de către agentul de pază, cu sprijinul unui cadru didactic, aceştia anunţând evenimentul prin sistemul 112.

Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei, estimat la suma de 1.500 lei, a fost recuperat şi predat persoanelor vătămate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor, mai arată DGPMB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel