Tânără din Israel, scrisoare emoționantă către soțul ei, ucis la datorie de Hamas. "Misiune imposibilă, o singură forță împotriva a zeci de teroriști" - Foto

O tânără a scris o scrisoare emoționantă adresată soțului ei, un militar israelian, ucis de Hamas.

Ziv Navon a scris o scrisoare emoționantă adresată soțului ei, un militar israelian, ucis de Hamas. După moartea lui, un băiețel a rămas orfan înainte de a se naște. Cei doi s-au căsătorit acum un an și aveau o familie frumoasă. Cu puțin timp în urmă erau în vacanță în Seychelles, fericiți, plănuiau să își facă o casă, dar acum războiul i-a despărțit, definitiv. 

"Scrisoare de dragoste soțului căzut la datorie:

Soțul meu, bărbatul meu frumos, iubirea vieții mele până în ultima mea zi, încă nu pot digera dezastrul teribil care ne-a lovit și mi-a schimbat viața. Ai plecat printre primii, așa cum îți este caracteristic, intrând într-o misiune imposibilă, o singură forță împotriva a zeci de teroriști, și ai luptat până în ultima clipă împotriva acestui infern cu curaj ,așa cum te știe fiul nostru Ido.

Știu că ai fi făcut-o iar și iar pentru a salva oamenii și țara noastră, în războiul pentru casa noastră. A fost dragoste la prima vedere, era clar că tu ești jumătatea mea pe lumea asta și i-am mulțumit lui Dumnezeu că te-a adus la mine. Din fericire, ți-am spus tot timpul cât de mult te iubesc în fiecare secundă a zilei. O dragoste adevărată pentru care mă dor acum toate oasele.

Cu doar puțin timp în urmă eram în vacanță în Seychelles, ne plănuiam viața împreună și așteptam să ne construim mica noastră casă după atâția ani în armată în funcții solicitante pentru amândoi. Erai împlinirea tuturor viselor mele și știam cât de noroasă sunt că copilul nostru va crește după imaginea ta - cea mai talentată persoană pe care o cunosc, cea mai inteligentă, amuzantă, frumoasă, valoroasă și cu suflet bun.

"Inima mea este sfâșiată și sângerează"

Nu exista nimeni care să nu se fi îndrăgostit de tine!!! Nu credeam că un lucru atât de perfect există pe lume! Inima mea este sfâșiată și sângerează. Caut puterea de a mă ridica, dar îți promit că îmi voi dedica viața copilului nostru. Acesta este un copil care nu va ajunge să-și cunoască tatăl uimitor, dar îi voi oferi toată dragostea care i se poate oferi astfel încât să nu simtă lipsa ta și îi voi spune copilului nostru ce erou a fost tatăl său și câți oameni a salvat.

Tu ești mândria noastră! Te iubesc până la sfârșitul vieții mele, martor mi-e Dumnezeu pentru totdeauna. Nu mă despart de tine. Îți mulțumesc pentru toată dragostea și fericirea pe care mi le-ai oferit, chiar dacă a fost pentru atât de puțin timp",  a scris Ziv Navon, potrivit unei postări a jurnalistului Dragos Nelersa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel