Tânărul care l-a provocat pe Ciolacu, linșat: Am primi mesaje de amenințare, cred că și amenințări cu moartea...

Lucian Florea
Lucian Florea

Lucian Florea, patronul lanțului de fast-food Fryday, a fost linșat după ce Marcel Ciolacu i-a răspuns provocării de a merge să mănânce în restaurantul său.

Marcel Ciolacu a mâncat la restaurantul Fryday al suceveanului Lucian Florea, acceptând astfel provocarea lansată de acesta, după ce premierul a apărut într-un videoclip cu un meniu de la McDonald’s și a declarat că îi plac cheeseburgerii.

Acum, Lucian Florea a spus că a primit mesaje de amenințare.

„Oamenii din social media au tendința să critice indiferent de ce decizii iei. Dacă promovezi mâncare, ești criticat. Dacă faci educație în business, ești criticat. Dacă-l inviți pe actual premier să-ți calce pragul, ești criticat. Eu, ca reprezentant al industriei ospitalității, primesc, în restaurantele mele, pe oricine dorește să vină. Îi servesc pe toți, indiferent de culoare politică sau etnie. Aceasta este misiunea mea ca antreprenor.

Dar de aici până la a primi mesaje de amenințare, cred că și amenințări cu moartea... Am fost înjurat. Am primit mesaje că sunt PSD-ist. Mesajul meu a fost unul clar: Antreprenorii, de cele mai multe ori, nu au culoare politică”, a zis Lucian Florea la România TV, într-o emisiune realizată de Ioan Korpos.

 

VEZI ȘI: Document: Marcel Ciolacu și-a lansat programul de țară - Calea sigură pentru România. Discurs de președinte al tuturor românilor: România nu va fi atrasă în niciun război!

 

Lucian Florea a fost prezent și la evenimentul lui Marcel Ciolacu de lansare a proiectului de țară. Antreprenorul a ținut și un discurs:

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel