Tăriceanu, atac la Guvernul Orban: Face exact ce nu ar trebui să facă!

Călin Popescu Tăriceanu critică dur Guvernul Orban.

"Guvernul Orban face exact ce nu ar trebui să facă: ia bani din fondurile europene și omoară proiectele de infrastructură! După ce se lăuda că acest guvern își va lega numele de marile autostrăzi și lucrări de infrastructură, Guvernul Orban ia pe tăcute o jumătate de miliard de euro de la autostrăzi și îi mută în altă parte. Nu la pensii! Nu la alocații! Nicidecum! Îi mută pe scheme de ajutor. Nu sunt rele nici astea, dar efectul pe orizontală este mult mai eficient dacă păstrăm investițiile în infrastructură.

Ca să nu mai spunem că pentru scheme de ajutor poți să iei din cele 33 de miliarde de euro cu care se laudă Iohannis și Orban că i-au obținut de la Bruxelles. Sau nu i-au obținut și e doar propaganda lor găunoasă?

P.S. Această știre vine în condițiile în care Cîțu iese și se laudă că investițiile din țară au ajuns la 13,1 miliarde lei!? Unde sunt toate investițiile astea? Că nu am văzut niciun șantier nou, nicio lucrare începută de Guvernul Orban!", a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel