Urmărește emisiunea live



EXCLUSIV  Tăriceanu: Problemă gravă pentru UE. Nu credeam că se va întâmpla

C.P.Tăriceanu
C.P.Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a acordat un interviu în exclusivitate DC News cu doar câteva zile înainte de alegerile europarlamentare din data de 26 mai. 

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit, în cadrul interviului acordat DC News, despre ceea ce se va întâmpla în viitorul Parlament European şi ce schimbări se vor produce după aflarea rezultatului votului din data de 26 mai. 

"Configuraţia viitorului Parlament European va diferi de cea actuală, pentru că grupurile politice tradţionale vor avea probabil o reprezentare diferită, unii o reprezentare mai slabă. Va apărea un grup puternic al partidelor de factură naţionalistă, anti-imigraţionistă de care va trebui să se ţină seama. Greşeala mare pe care mie mi se pare că am putea să continuăm să mergem de la Bruxelles - e o greşeală politică - în loc să se facă eforturi pentru întărirea coeziunii ţărilor europene, mai ales după plecarea Marii Britanii care e un semnal foarte grav pentru UE şi pentru noi e un lucru neplăcut. Pentru Construcţia europeană, plecarea Marii Britanii, aplicarea articolului 50, care nu credeam că se va întâmpla dar iată că s-a produs, ridică o problemă serioasă: ce vrem să fie UE mai departe, o comunitate de state egale sau o Europă cu două viteze", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Declaraţiile lui Călin Popescu Tăriceanu, aici: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel