Tăriceanu: Cred că Teodorovici era NERVOS, supărat

Președintele ALDE și al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a intervenit la România TV, pentru a lămuri controversa cu ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici. 

"Domnul Teodorovici, în ziua în care a făcut declarațile la care v-ați referit, cred că era nervos, era supărat, am văzut că a făcut tot felul de aprecieri despre tot felul de persoane, de subiecte. Era tare supărat și cred că a avut o scăpare. Este destul de experimentat și de înțelept ca să înteleagă că astfel de declarații politice nu pot să facă decât rău. 

Sunt convins că, pe viitor, se va reține, așa cum fac și eu. Sunt multe situații în care am nemulțumiri, dar aceste probleme pe care le putem avea, le putem discuta în cadrul coaliției", a declarat președintele ALDE. 

Intervenția lui Călin Popescu Tăriceanu din această seară completează o declarație anterioară, prin care acesta manifesta un dezacord total cu cele afirmate de Eugen Teodorovici.

"Îi dau un sfat domnului Teodorovici: să-și țină părerile pentru el în ceea ce privește Ministerul Energiei, pentru că nu cunoaște cum funcționează", a spus Călin Popescu Tăriceanu, la Sinaia, făcând referire la niște comentarii în legătură cu OUG 114.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel