TAROM suspendă zborurile către Beirut din datele de 31 iulie și 1 august 2024

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

TAROM suspendă zborurile către Beirut din datele de 31 iulie și 1 august 2024.

„Pe fondul agravării tensiunilor din Orientul Mijlociu și în urma alertei de călătorie emise de către Ministerul Afacerilor Externe, care informează asupra riscurilor de securitate pentru deplasările în Republica Libaneză și recomandă evitarea oricărei călătorii, compania TAROM informează că suspendă zborurile către/dinspre Beirut în zilele de 31 iulie și 1 august 2024.

TAROM recomandă tuturor pasagerilor afectați de aceste anulări să contacteze compania pentru reprogramarea călătoriei la o dată ulterioară, fără niciun cost suplimentar. De asemenea, pasagerii au opțiunea de a solicita rambursarea contravalorii biletului de avion.

Compania urmărește evoluția situației și informările autorităților, pentru siguranța pasagerilor săi, și va informa cu privire la statususul curselor programate pentru zilele următoare. Recomandăm pasagerilor să urmărească comunicările oficiale ale companiei și să ia contact cu echipa TAROM pentru asistență.

Pentru reprogramare sau rambursare, în cazul în care biletele au fost achiziţionate de pe site-ul TAROM sau prin intermediul unei agenţii TAROM, avem rugămintea să contactaţi centrul de suport TAROM la numerele de telefon: (004) 021 9978, (004) 0800500 131 (TelVerde), (004) 0371 529 000 sau oricare dintre adresele de email: [email protected], [email protected]. Modificările se pot face nu mai tȃrziu de 1 an de la data emiterii biletului dvs de cãlãtorie.

Echipa TAROM regretă orice neplăceri create de aceste măsuri și reconfirmă prioritatea companiei pentru siguranța zborurilor și securitatea pasagerilor și echipajelor sale”, a transmis TAROM.

 

Armata israeliană a declarat că a efectuat marţi seara o lovitură ţintită în zona capitalei libaneze Beirut împotriva comandantului Hezbollah pe care îl consideră responsabil pentru o lovitură asupra platoului Golan care a ucis 12 copii şi adolescenţi în weekend, informează Reuters şi AFP.

O explozie puternică a fost auzită şi un nor de fum a putut fi văzut ridicându-se deasupra suburbiei sudice a Beirutului, bastion al grupării armate libaneze Hezbollah, în jurul orei 19:40 (16:40 GMT), a declarat un martor pentru Reuters.

"Forţele de apărare israeliene au efectuat o lovitură ţintită în Beirut asupra comandantului responsabil de uciderea copiilor din Majdal Shams şi de uciderea a numeroşi alţi civili israelieni", au afirmat Forţele de apărare israeliene (IDF) într-un comunicat.

Comunicatul afirmă că nu au fost emise noi instrucţiuni pentru apărarea civilă din Israel în urma acestui atac. O sursă de securitate libaneză de rang înalt a declarat că soarta comandantului nu este clară.

Agenţia naţională de presă libaneză a declarat că un atac israelian a vizat zona din jurul Consiliului Shura al Hezbollah din cartierul Haret Hreik al capitalei.

Beirutul este în alertă de câteva zile în aşteptarea unui atac israelian ca represalii pentru o lovitură asupra localităţii druze Majdal Shams din platoul Golan ocupat de Israel, care a ucis 12 tineri.

Israelul şi SUA au atribuit Hezbollah responsabilitatea pentru atac, dar aceasta neagă orice implicare.

Ministrul apărării israelian, Yoav Gallant, a declarat marţi seara că mişcarea islamistă libaneză Hezbollah a "depăşit linia roşie", la scurt timp după "lovitura ţintită" a armatei israeliene asupra unui obiectiv dintr-o suburbie sudică a Beirutului, potrivit AFP.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel