Tartele cu creveți pot fi un antreu perfect pentru orice ocazie. Se prepară rapid și ușor. Atenție, însă, se mănâncă la fel de rapid!
Publicitate
Rețetă pentru 4 portii
ingrediente
1 cutie sau pungă de creveți (curățați)
2 albusuri
3 linguri maioneză cu grăsimi reduse
1 lingură suc de lămâie
2 lingurite muștar Dijon
2 lingurițe mărar proaspăt
1/2 linguriță de condiment Old Bay
1/2 cană pesmet
Încălziți cuptorul. Într-un bol mare, combinați creveții, albusurile de ou, maioneza, sucul de lămâie, muștarul, mararul și condimentul; amesteca bine. Formați în mână tarte din compoziție. Într-un bol separat, aruncați fiecare tartă în pesmet pentru a forma crustă. Continuați procesul până când toate tartele sunt acoperite cu pesmet. Odată acoperite, așezați tartele pe foaia de copt. Coaceți la cuptor 20 de minute sau până când tarteletă se rumenesc deasupra.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu