Cafegiul Gheorghe Florescu a spus care este "cafeau Satanei" și cum ar fi produsă.
"Cafeaua e de două feluri. Cafeaua lui Dumnezeu, care e cafeaua Arabica, pe care o bem noi acum, și cafeaua Robusta, care e cafeaua Satanei. Italienii beau mult cafeaua Satanei", a spus Gheorghe Florescu, în podcastul Avangarda cu Ionuț Vulpescu.
"Există un patron la Paris, la Cafe de la Paix, el avea o vorbă: cât mai multă cafea în cât mai puțină apă. Dar eu cred că nu e așa. Dacă vrei cafea tare, nu e nicio problemă, poți să bei și a doua cafea. Dar eu cred că nu trebuie să pui mai multă cafea decât la o cafea obișnuită. Să pui, de exemplu, trei lingurițe. Dacă vrei, totuși, poți să bei trei lingurițe, o cafea puternică. Dar cafeaua satanei... De ce îi zice așa: e de cinci ori mai cofeinizată decât Arabica, dar nu are nicio calitate. Niciun fel de aromă, miroase a mlaștină. Și atunci vine producătorul industrial și pune arome chimice, de whisky, de migdale, de vanilie. E inserție chimică. Nu pune produsul, cum fac irlandezii, de au la discreție", a mai spus cafegiul.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News