"Cafeaua Satanei". Cafegiul Gheorghe Florescu: Italienii o beau mult! Miroase a mlaștină, iar producătorul pune arome chimice

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Cafegiul Gheorghe Florescu a spus care este "cafeau Satanei" și cum ar fi produsă.

"Cafeaua e de două feluri. Cafeaua lui Dumnezeu, care e cafeaua Arabica, pe care o bem noi acum, și cafeaua Robusta, care e cafeaua Satanei. Italienii beau mult cafeaua Satanei", a spus Gheorghe Florescu, în podcastul Avangarda cu Ionuț Vulpescu. 

"Nu are nicio calitate. Miroase a mlaștină"

"Există un patron la Paris, la Cafe de la Paix, el avea o vorbă: cât mai multă cafea în cât mai puțină apă. Dar eu cred că nu e așa. Dacă vrei cafea tare, nu e nicio problemă, poți să bei și a doua cafea. Dar eu cred că nu trebuie să pui mai multă cafea decât la o cafea obișnuită. Să pui, de exemplu, trei lingurițe. Dacă vrei, totuși, poți să bei trei lingurițe, o cafea puternică. Dar cafeaua satanei... De ce îi zice așa: e de cinci ori mai cofeinizată decât Arabica, dar nu are nicio calitate. Niciun fel de aromă, miroase a mlaștină. Și atunci vine producătorul industrial și pune arome chimice, de whisky, de migdale, de vanilie. E inserție chimică. Nu pune produsul, cum fac irlandezii, de au la discreție", a mai spus cafegiul.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel