Tatăl lui Lamine Yamal a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat într-o parcare. Starea sa de sănătate

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Tatăl noului star al fotbalului spaniol Lamine Yamal a fost înjunghiat miercuri noapte.

Mounir Nasraoui, tatăl atacantului echipei FC Barcelona, a fost înjunghiat în cursul nopţii de miercuri. Viaţa sa nu este în pericol, transmite mass-media spaniolă. Incidentul s-a petrecut într-o parcare din Mataro, localitate aflată la aproximativ 30 km de Barcelona.

Transportat la un spital din Badalona. Poliția a arestat patru persoane suspecte

Tatăl fotbalistului a fost transportat la un spital din Badalona. Poliţia a arestat patru persoane suspectate că au luat parte la atacul cu armă albă asupra acestuia. Din cauza programului încărcat, Lamine Yamal nu s-a deplasat la spital, însă a putut discuta la telefon cu tatăl său pentru a afla care este starea sa fizică.

Clubul FC Barcelona a trimis un reprezentant la clinica respectivă pentru a fi alături de familie şi a îl ţine la curent pe tânărul fotbalist privind evoluţia stării tatălui său, notează Agerpres.

Citește și - Ce spunea tatăl lui Lamine Yamal despre fiul său în timpul Euro 2024

Tatăl starului naţionalei Spaniei, însă și al echipei FC Barcelona Lamine Yamal, Mounir Nasraoui, a făcut mai multe declarații, în timpul EURO 2024. Mounir Nasraoiu a declarat faptul că ştia că fiul său "va fi o vedetă" încă de când s-a născut. "Ştiam despre fiul meu de când s-a născut că va fi o vedetă. Cine este tată ştie asta şi orice tată îşi doreşte ca fiul său să fie cel mai bun", a zis acesta într-o declaraţie acordată presei catalane, transmite Agerpres, care citează EFE.

"Cel mai bun din toate timpurile, nu numai în fotbal, ci şi în dragoste, şi ca persoană"

Mounir Nasraoui a evidențiat că Lamine este "euforic", după calificarea Spaniei în finala EURO 2024, acolo unde va înfrunta Anglia.

"Vrea să fie cel mai tânăr jucător care a câştigat un Campionat European", a zis tatăl lui Yamal, care a adăugat faptul că fiul său este "cel mai bun fotbalist din toate timpurile, nu numai în fotbal, ci şi în dragoste, şi ca persoană. Este un copil şi are o binecuvântare de la Dumnezeu, care este foarte importantă şi trebuie pusă în valoare". Vezi articolul inițial aici!

"Geniu", "semizeu", "fabulos", descris Lamine Yamal

"Geniu", "semizeu", "fabulos", așa a descris presa internaționlă fenomenul spaniol Lamine Yamal, în timpul EURO 2024, după ce omul partidei cu Franţa din semifinalele EURO 2024 a fost Lamine Yamal. Tânărul fotbalist spaniol a devenit cel mai tânăr fotbalist care marchează la un turneu major, la vârsta de doar 16 ani şi 362 de zile. Pe primele pagini ale mai multor ziare şi site-uri sunt imagini cu golul lui Yamal.

"Lamine final", titrează publicația Mundo Deportivo, care salută în paginile sale apariţia "brutală" a fotbalistului de la FC Barcelona "în momentul în care Spania avea nevoie de el". Cotidianul Marca evidenția "un gol pentru eternitate" şi o fotografie "de pus în ramă".

Ziarul The Times a mers şi mai departe și a scris faptul că "geniul luminos al lui Yamal duce Spania în finală, a sosit următorul semizeu" al fotbalului. Totodată, Rio Ferdinand a scris, în timpul EURO 2024, pe reţeaua X: "Lamine Yamal face lucruri ilegale. Băiatul are doar 16 ani".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel