Tatăl milionar al celor 3 copii dispăruți din Hunedoara ar fi cerut azil în Rusia

Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN

Tatăl milionar al celor 3 copii dispăruți din Hunedoara ar fi cerut azil în Rusia, potrivit avocatului său.

Cei trei copii dispăruţi din Hunedoara au fost găsiţi în Serbia și se află acum în custodia polițiștilor de acolo, au anunțat autoritățile din România. Tatăl lor, milionarul Adrian Marțian, ar fi cerut azil politic în Rusia. Cel puţin asta susține avocatul lui, cu care bărbatul a vorbit ultima dată în această dimineaţă.

VEZI ȘI: Cei trei copii dispăruți din Hunedoara au spus unde s-au aflat în tot acest timp. Acum sunt în custodia polițiștilor din Serbia - Video în articol

„Mi-a relatat că i-au fost aduşi copiii, i-am explicat că el trebuie să respecte nişte obligaţii care-i sunt impuse. Este decis să se stabilească în Rusia. A cerut azil politic. Aşa susţine domnia sa. Împreună cu copiii probabil. El era extrem de determinat să aibă el personal grijă de copiii săi, spunând că copiii săi au fost victimele abuzurilor autorităţilor din România.”, a spus Eugen Iordachescu, avocatul lui Adrian Marțian, la Antena 3 CNN.

Ce spune avocata mamei copiilor

De cealaltă parte, avocata mamei copiilor spune că cel mai probabil omul de afaceri Adrian Marțian nu va dori să aducă copiii înapoi de bună voie.

„El de bunăvoie nu cred că-i va mai aduce. Dar asta-i treaba autorităților să-i recupereze, indiferent că sunt în țară sau în străinătate. Așa cum a fost și treaba autorităților să pună în executare hotărârea judecătorească definitivă. Este o dovadă clară a încălcării acestui ordin iar această situație se datorează exclusiv imposibilității și inactivității autorităților de a lua măsurile legale”, a declarat avocata mamei copiilor, Delia Bota.

Fiul cel mare a lui Adrian Marțian, declarații neașteptate

În tot acest scandal intervine și fiul cel mare a lui Adrian Marțian care susține că frații lui nu au dispărut luni, ci au fost văzuți încă de duminică într-o benzinărie.

„Vă fac public ceva din ancheta Poliției: frații mei nu au dispărut luni, așa cum s-a declarat de către tatăl meu, ci ei au fost văzuți încă de duminică într-o benzinărie”, a spus acesta, la Antena 3 CNN.

Povestea este una încâlcită, iar din cauza neînțelegerilor dintre părinți și dispariției copiilor, pe hârtie, de astăzi, copiii sunt în custodia statului.

„Am primit si noi certificatul de grefă care a ieșit la decizia Curții de Apel Alba Iulia prin care respinge apelul declarat de tatăl copiilor. Așteptăm ca cei 3 frați sa fie găsiți de politie și ulterior să punem în executare această decizie”, a declarat astăzi Geanina Ianc, director DGASPC Hunedoara.

Cei 3 copii au ajuns într-o asemenea situaţie după ce părinţii lor nu s-au mai înţeles şi au început să se reclame reciproc la poliţie şi să-şi deschidă procese în instanţă. Din cauza acestor neînțelegeri, în ultimii 2 ani copiii au trăit în două ţări, în 3 judeţe, privaţi de educaţie. Cei trei fraţi din satul Sântandrei, două fetiţe şi un băieţel, cu vârstele de 7, 9 şi 11 ani, au fost daţi dispăruţi luni după-amiază, după ce tatăl lor a fost anunţat de bona minorilor că aceştia sunt de negăsit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel