Tatăl Raisei, către polițist: Ar putea să ne ajute foarte mult

capturi foto Antena 3
capturi foto Antena 3

Tatăl Raisei a făcut un apel disperat către polițistul implicat în accident.

„Încercăm să supraviețuim, să mergem mai departe, să trecem peste toată drama asta... Ne este din ce în ce mai greu, din ce în ce mai dor. S-au făcut 40 de zile. Ne-a trimis scrisoare și în scrisoare întreba dacă ar putea să ne ajute. I-aș transmite că ar putea să ne ajute foarte, foarte mult dacă ar merge acolo unde îi propun autoritățile, adică la detectorul de minciuni”, a spus, pentru Antena 3, tatăl Raisei. 

Citește pe DCNews: Avocatul Cuculis: Marina își aduce aminte clar ce s-a întâmplat la accident

Amintim că, pe 8 februarie, au avut loc audierile în cazul fetiței care a fost rănită în accidentul provocat de un poliţist, în Sectorul 1 al Capitalei, şi soldat cu moartea unei alte copile.

Avocatul familiei, Adrian Cuculis, a făcut mai multe precizări după audierea fetei. „Audierea a fost emoționată. Era clar că urma să fie presărată cu multe lacrimi, pentru că așa a și început. Am încercat să nu facem o audiere propriu-zisă, să facem totul foarte relaxat, doar că rememorarea acelor momente și vreau să vă spun că Marina își aduce aminte foarte clar ce s-a întâmplat acolo... Au fost câteva întrebări prin care ea a arătat, mie cel puțin, că ea știe totul absolut perfect, are un film în fața ochilor, știa exact cu ce era îmbrăcată Raisa, știa exact ce purta în ziua respectivă, știa și ce aveau în ghiozdan. Știa absolut tot! Cert este că apare, cel puțin după părerea mea, prima minciună din declarația polițistului și sper să aibă în vedere lucrul acesta. Spunea că rula cu girofarul pornit, avem un martor deja și cel de-al doilea martor, respectiv pe Marina, care spune că a văzut mașina poliției, au apreciat că au suficient timp să treacă, și poate cel mai șocant este că Marina vine și spune astăzi că eu speram și credeam că va opri la trecerea de pietoni. Asta a spus Marina. Și spunea foarte clar că a văzut că e o mașină de poliție din depărtare doar că nu avea nicio rampă pornită, deci apare prima minciună din declarația lui”, a spus avocatul Adrian Cuculis la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel