Tatăl tânărului fotbalist Lamine Yamal, externat din spital. Fusese înjunghiat într-o parcare

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Tatăl tânărului fotbalist spaniol Lamine Yamal a ieşit din spital, vineri, la două zile după ce a fost înjunghiat în cursul nopţii de miercuri într-o parcare din Mataro, localitate aflată la circa 30 km de Barcelona, conform imaginilor unui post de televiziune, citat de AFP.

Imaginile prezentate de postul de televiziune Antena 3 îl înfăţişau pe Mounir Nasraoui înconjurat de prieteni în cartierul său din Mataro, unde Yamal a crescut şi unde locuieşte familia lui.

Tatăl lui Lamine Yamal, în vârstă de 17 ani, atacantul clubului FC Barcelona şi campion european în luna iulie cu Spania, a postat mesaje pe reţelele de socializare pentru a mulţumi apropiaţilor săi şi poliţiştilor care au intervenit după agresiune. El i-a mulţumit, totodată, agentului care i-a pansat plaga sângerândă din zona pieptului.

Mai multe persoane au fost arestate

Patru persoane au fost arestate după ce l-au înjunghiat miercuri seară, în Catalonia, pe tatăl tânărului fotbalist spaniol Lamine Yamal.

La ora locală 23:00, trei persoane au fost reţinute şi se află în prezent la comisariatul din Mataro, unde sunt audiate de poliţie, în timp ce un al patrulea individ a fost arestat joi la ora 11:00. Poliţia nu a oferit detalii despre identitatea lor.

Anchetatorii trebuie să interogheze victima "cât mai curând posibil", precum şi martorii, pentru a stabili circumstanţele acestui atac, a indicat poliţia.

Tânărul de 17 ani, care s-a impus într-un an ca unul dintre cele mai mari talente din fotbalul mondial, are obiceiul de a-şi celebra golurile formând, cu mâinile sale, numărul 304, ultimele trei cifre ale codului poştal al acestui modest cartier catalan.

În timpul EURO 2024, câştigat de Yamal cu naţionala Spaniei, tatăl său a devenit celebru datorită postărilor sale pe reţelele de socializare şi apariţiilor în presă, informează Agerpres.

***

Mounir Nasraoui, tatăl atacantului echipei FC Barcelona, a fost înjunghiat în cursul nopţii de miercuri. Viaţa sa nu este în pericol, transmite mass-media spaniolă. Incidentul s-a petrecut într-o parcare din Mataro, localitate aflată la aproximativ 30 km de Barcelona.

Tatăl fotbalistului a fost transportat la un spital din Badalona. Poliţia a arestat patru persoane suspectate că au luat parte la atacul cu armă albă asupra acestuia. Din cauza programului încărcat, Lamine Yamal nu s-a deplasat la spital, însă a putut discuta la telefon cu tatăl său pentru a afla care este starea sa fizică.

Citește mai multe aici: https://www.dcnews.ro/tatal-unui-nou-star-de-la-euro-2024-a-lasat-cumpatarea-de-o-parte-spune-ca-fiul-sau-este-cel-mai-bun-din-toate-timpurile-video_965453.html

Clubul FC Barcelona a trimis un reprezentant la clinica respectivă pentru a fi alături de familie şi a îl ţine la curent pe tânărul fotbalist privind evoluţia stării tatălui său, notează Agerpres.

Tatăl starului naţionalei Spaniei, însă și al echipei FC Barcelona Lamine Yamal, Mounir Nasraoui, a făcut mai multe declarații, în timpul EURO 2024. Mounir Nasraoiu a declarat faptul că ştia că fiul său "va fi o vedetă" încă de când s-a născut. "Ştiam despre fiul meu de când s-a născut că va fi o vedetă. Cine este tată ştie asta şi orice tată îşi doreşte ca fiul său să fie cel mai bun", a zis acesta într-o declaraţie acordată presei catalane, transmite Agerpres, care citează EFE.

"Cel mai bun din toate timpurile, nu numai în fotbal, ci şi în dragoste, şi ca persoană"

Mounir Nasraoui a evidențiat că Lamine este "euforic", după calificarea Spaniei în finala EURO 2024, acolo unde va înfrunta Anglia.

"Vrea să fie cel mai tânăr jucător care a câştigat un Campionat European", a zis tatăl lui Yamal, care a adăugat faptul că fiul său este "cel mai bun fotbalist din toate timpurile, nu numai în fotbal, ci şi în dragoste, şi ca persoană. Este un copil şi are o binecuvântare de la Dumnezeu, care este foarte importantă şi trebuie pusă în valoare". Vezi articolul inițial aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel