Tatuaj controversat, viral pe TikTok. "Ce e mâzgăleala asta?" VIDEO

Foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
Foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ

Un tatuaj care seamănă, mai degrabă, cu desenul unui copil a stârnit reacţii de toate felurile în online.

Tik Tok-ul s-a împărţit în două după ce filmarea cu un tatuaj cel puţin "ciudat" s-a viralizat. În timp ce unii îl laudă pe artist pentru designul abstract, asemănător cu mâzgălelile unui copil de grădiniţă, alții sunt confuzi de desenul permanent, dar și de prețul plătit pentru el.

Pe 11 mai, Mykhailo, de 21 de ani, un artist tatuator din Berlin, a postat pe TikTok filmarea cu un tatuaj creat pe spatele unui bărbat. Pentru „opera de artă” mai puţin obişnuită clientul a plătit suma de 900 de euro.

Filmuleţul care are peste 1,9 milioane de vizualizări este însoțit de hashtag-uri ca #abstracttattoo și #flowertattoo, #weirdtattoo. În filmare, artistul a inserat și o întrebare: dacă opera a meritat banii.

Cum era de aşteptat, comentariile au început să curgă.

@mishaaaattt dm me on insta for the prices #tattootok #tattooedboy #tattooideasforgirls #ignoranttattoo #abstracttattoo #flowertattoo #tattooideas #berlintattoo ♬ original sound - VP Art

Mulți utilizatori au lăsat emoji-uri care exprimă încântarea şi prin care aprobă designul, alții au descris tatuajul ca pe o adevărată operă de artă și chiar au mărturisit că şi-ar dori şi ei un astfel de desen pe spate, potrivit Insider. Însă cei mai mulţi s-au arătat oripilați, spunând că nu s-ar lăsa tatuați cu aşa ceva nici măcat pentru 10.000 de euro. 

Mykhailo a declarat pentru sursa citată că tatuajul a fost inspirat de conceptul de „libertate” și „frumusețe” și a fost realizat cu aprobarea clientului. „Încerc să le completez nu numai formele corpului, ci și personalitatea”, a spus el. Utilizatorii de Tik Tok au scris, în schimb: "E bătaie de joc! L-a făcut de bani!"

Artistul a mai spus că tatuajul a costat de fapt între 700 și 800 de euro, dar că a exagerat un pic pe Tiktok pentru că știa că prețul ridicat și designul „destul de controversat” vor crea „un mix viral”. S-a așteptat, evident, și la reacții negative, dar în final este mulțumit de cum a fost primită postarea.

Tatuatorul Mykhailo are peste 38.000 de urmăritori pe TikTok și postează adesea videoclipuri cu creaţiile sale, multe dintre ele fiind similare cu cel care a aprins internetul.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel