Tăvălita, prăjitura pe care toată lumea o iubeşte. Cea mai uşoară reţetă

Tăvălita este o prăjitură delicioasă şi foarte uşor de preparat. Vă prezentăm o reţetă pe care o veţi adora. 

Ingrediente

Blat

6 ouă

2 căni de făina

O cană de zahăr

1 lingurţă de amoniac stins în puțin otet

7 linguri lapte

Crema

20 linguri lapte

20 linguri zahar

Un pachet unt

4 linguri cacao

Nuca de cocos sau miez de nucă

Citeşte şi Piure de cartofi. Reţeta care te va face să-ţi lingi degetele

 

Mod de preparare

Blatul: Se bat ouăle cu zahărul, se adaugă laptele, amoniacul și făina. Se amestecă bine şi se pune într-o tavă. Se introduce la cuptor, la o temperatură de 180 de grade, timp de 40 de minute. După ce s-a răcit, se taie cubuleţe.

Crema: Într-un vas, puneţi laptele, zahărul, untul și cacao. Se pune vasul pe foc şi se amestecă până când se topeşte zahărul. 

Trecem fiecare cubuleţ prin crema caldă şi prin nucă de cocos, apoi le aşezăm pe un platou. 

Citeşte şi Tăiţei de casă. Cea mai uşoară reţetă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel