Taverna Racilor din Cluj, închisă de ISU după numai o lună. Pescobar, amendă de peste 100.000 de lei

Taverna Racilor din Cluj Napoca a fost închisă de ISU Cluj. Ce nereguli au găsit autoritățile la restaurantul lui Pescobar.

ISU Cluj a închis Taverna Racilor din Cluj Napoca după ce mai multe nereguli au fost descoperite în urma controalelor realizate de Revelion.

”În urma controalelor de prevenire efectuate premergător nopții trecerii dintre ani a fost controlat și localul amintit. În urma verificărilor specialiștilor ISU Cluj au fost constatate deficiențe și încălcări grave ale cerinței de securitate la incendiu.

Astfel s-a constatat că în spațiul respectiv nu existau instalații cu rol de securitate la incendiu, care erau obligatorii pentru numărul de clienți găsiți în momentul controlului, iar terasa construită adiacent spațiului din incinta complexului comercial nu deținea autorizație de construire.

În acest sens s-a aplicat o sancțiune contravențională de 105.000 lei și a fost aplicată măsura complementară de oprire a funcționării și de utilizare a spațiului respectiv”, a transmis ISU Cluj, citat de Monitorul de Cluj.

Taverna Racilor a fost deschisă de omul de afaceri Paul Nicolau, cunoscut ca Pescobar, în 1 decembrie 2023.

Captura Google Maps

Reacția lui Pescobar

Într-un InstaStory făcut pe o rețea de socializare, Pescobar susține că locația va fi deschisă foarte curând.

”Anunțul-anunțului este faptul că este închisă locația de la Cluj,așa că dacă aveați rezervări până nu vă anunțăm noi să veniți la Tavernă. Zic că, mai mult ca sigur, de luni, iarăși vă putem primi la Taverna Racilor de la Cluj. 

A fost o chestiune de... nu aveam o ușă de evacuare la terasa din exterior. Cam asta este situația. S-a reglementat acolo, s-a făcut ușa și de luni vă primim înapoi la tavernă. 

FOTO: DC News 

În rest, toate bune și frumoase. Doamne ajută și tot înainte”, a spus Pescobar într-un video de pe Instagram.

Citește și: Pescobar, ironii fine la adresa ANPC. ”Angajez trei foști inspectorii”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel