ANPC a propus închiderea Tavernei Racilor pentru un an. Herjeu spune că a înţeles acum. "E nevoie de profit uriaş ca să NU respecţi regulile"

Fotografie de la Life Of Pix, pexels
Fotografie de la Life Of Pix, pexels

Radu Herjeu a venit cu o reacţie spumoasă după ce a aflat că ANPC a propus închiderea timp de un an de zile a restaurantului Taverna Racilor. 

"De câte ori trec pe lângă Taverna Racilor din Herăstrău, e puhoi de oameni. Mulți așteaptă pe alee să se elibereze vreo masă. Evident, prețuri nesimțite, cam ca pentru lacul Como. De unde și aglomerația mioritică.

Azi aflu că bodega va fi închisă până la un an din cauza neregulilor constatate în mod repetat de Protecția Consumatorului.

Acum am înțeles. E nevoie de profit uriaș ca să NU respecți regulile! Și cine să ți-l facă? Ăia care, la o adică, zbiară că statul nu-i apără de hoți, escroci și antreprenori care îi ”otrăvesc” pe clienți pe banii lor!

PS. Patronul tavernei se lăuda mai deunăzi: ”Mă bucur că toată lumea mănâncă pește și fructe mare ca să-mi pot permite și eu cel mai scump burger din România”. Și eu mă bucur pentru toți inteligenții care l-au ajutat!", a scris Radu Herjeu pe Facebook. 

Amintim că ANPC a dispus închiderea temporară a restaurantului Taverna Racilor, după ce a găsit mai multe nereguli acolo. 

"În urma deficienţelor constatate, comisarii CRPCR Bucureşti-Ilfov au aplicat următoarele sancţiuni: în data de 01.06.2023 - administrator SC Nedsea SRL - amenzi contravenţionale în valoare de 25.000 lei; un avertisment; oprirea definitivă de la comercializare a 156 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 2600 lei; oprirea temporară a unităţii de la prestarea serviciilor până la remedierea deficienţelor. Ulterior, a fost verificată măsura dispusă de oprire temporară a unităţii de la prestarea serviciilor şi s-a constatat că aceasta nu a fost respectată, societatea fiind sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei şi s-a propus emiterea deciziei de închidere a unităţii", se precizează în comunicatul ANPC. CITEŞTE MAI MULTE AICI

CITEŞTE ŞI - Pescobar: Nu s-a găsit niciun fel de marfă stricată. Vindem 1000-1500 kilograme. Taverna Racilor nu este închisă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel