Taximetristul care a plimbat-o pe criminala din Mangalia vrea să renunţe la meserie. "Sunt traumatizat de tot. Am fost la preot să îmi citească"

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Şoferul de Taxi cu care Loredana, criminala din Mangalia, a plimbat cadavrul celei mai bune prietene ale sale, vrea să renunţe la meserie. 

”Sunt traumatizat rău de tot, mă doare capul. Sunt terminat! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a omorât și pe mine. Sunt într-o stare naşpa, vreau să renunț la taxi. 

Era grea, chiar am întrebat-o "ce ai în valiză?" și mi-a zis că are haine și rechizite. Eu am zis că nu pot să bag că mă doare mijlocul, dacă poți să îl bagi, bagă-l, dacă nu, hai că eu plec, că mai am curse de făcut. Și venea un băiat, cred că erau prieteni, nu știu cine era.

Am fost la gară, a vrut să scoată bani de la gară și mi-a zis "nu poți să mă duci la Vaslui? Nu te duc la Vaslui pentru că sunt foarte obosit. Sunt 300 și ceva de kilometri până acolo, mai fac o cursă, două și ma duc spre casă. Te las la gară și te duci cu trenul și o să te coste mai puțin. Cursa de Vaslui te costă în jur de 15-16 milioane. Și a zis: "nu, lasă-mă în parc". 

Trăgea de troler, zic "ho, mai încet… câte cărți ai luat, că îmi distrugi mașina". 

Am tras așa și am ținut dintr-o parte și am dat-o jos. 

Am fost la un preot să îmi citească, nu sunt bine deloc. Eu nu știam ce e acolo, eu mi-am făcut datoria, eu dacă știam o luam pe aia de acolo? 

O să renunț la taximetrie pentru că am familie acasă”, a declarat taximetristul pentru Antena 3 CNN.

CITEŞTE ŞI  - Criminala din Mangalia a povestit în detaliu cum și-a ucis prietena din copilărie și cine a ajutat-o să care geamantanul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel