Taylor Swift a anunțat că o susține pe Kamala Harris, după dezbaterea prezidențială: Consider că e calmă și stabilă, un lider cu talent

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Taylor Swift a anunțat că o susține pe Kamala Harris pentru funcția de președinte al SUA.

Taylor Swift a anunțat că o susține pe Kamala Harris pentru funcția de președinte al SUA, după încheierea dezbaterii de marți – o aprobare crucială care pune capăt lunilor de speculații cu privire la faptul că vedeta va influența cursa din acest an, scrie CNN.

„Îmi voi da votul Kamalei Harris și lui Tim Walz în alegerile din 2024. Votez pentru ea pentru că luptă pentru drepturi și pentru că sunt de părere că avem nevoie de o luptătoare să ne reprezinte. Consider că e calmă și stabilă, un lider cu talent și cred că împreună putem să reușim mult mai mult dacă suntem conduși cu calm și nu cu haos”, a spus Swift într-o postare pe Instagram.

Captură foto Instagram Taylor Swift

Taylor Swift a adăugat: „Mi-am făcut cercetările și mi-am făcut alegerea. Cercetările tale sunt doar ale tale de făcut, iar alegerea este a ta. De asemenea, vreau să spun, în special celor care votează pentru prima dată: Amintiți-vă că pentru a vota, trebuie să fiți înscriși!”.

„Ca votant, mă asigur că mă informez cu privire la propunerile lor (ale candidaților n.r.) de politici publice și la planurile lor pentru această țară”, a mai spus Swift, care precizează și că susținerile false ale lui Trump și folosirea de către acesta a tehnologiei AI pentru a falsifica clipuri video și declarații au îndemnat-o spre sprijinul pentru Harris.

Taylor Swift și-a petrecut cea mai mare parte a carierei sale de aproape două decenii rămânând implicată în politică, până la în 2018, când a susținut doi candidați democrați din Tennessee. De atunci, ea a susținut vocal politicienii și candidații democrați, deseori încurajându-și susținătorii să voteze și susținând drepturile femeilor, sănătatea reproductivă și drepturile LGBTQ+.

Ea și-a semnat postarea, care includea o fotografie cu una dintre cele trei pisici ale sale, Benjamin Button, cu „Taylor Swift, Childless Cat Lady”.

Echipa lui Donald Trump a încercat să obțină victoria înainte de sfârșitul dezbaterii prezidențiale

Echipa de campanie a lui Donald Trump a încercat să obțină victoria înainte de sfârșitul dezbaterii prezidențiale de marți. Consilierii de top al lui Trump, Chris LaCivita și Susie Wiles, susținând că performanța sa a fost „magistrală” și că a prezentat o „viziune îndrăzneață asupra Americii”.

„L-am văzut pe președintele Trump prezentând viziunea sa îndrăzneață despre America și cum va continua să construiască pe succesele primului său mandat prin supraalimentarea economiei, securizarea graniței și oprirea criminalității”, au spus Wiles și LaCivita într-un comunicat de presă.

Declarația a numit viziunea vicepreședintelui Kamala Harris pentru America „o amintire întunecată a politicilor opresive și mari ale guvernului lui Joe Biden pe care ea vrea să le continue”.

Harris și Trump nu au interacționat după încheierea dezbaterii

Vicepreședintele Kamala Harris și fostul președinte Donald Trump nu au interacționat la încheierea dezbaterii de marți, potrivit unui reporter din sală.

Atunci când dezbaterea controversată s-a încheiat, amândoi le-au mulțumit moderatorilor și s-au întors spre ieșirile lor fără să se uite unul la altul. Trump a coborât direct de pe scenă. Doug Emhoff a apărut și i-a oferit soției sale un zâmbet și o îmbrățișare.

Echipa Kamalei Harris cere o a doua dezbatere

La câteva momente după încheierea dezbaterii, echipa de campanie a Kamalei Harris a cerut o a doua dezbatere.

„Sub lumini strălucitoare, poporul american a putut vedea alegerea cu care se va confrunta în această toamnă la urne: între a merge mai departe cu Kamala Harris sau a merge înapoi cu Trump. Asta au văzut în seara asta și ce ar trebui să vadă la o a doua dezbatere din octombrie. Vicepreședintele Harris este pregătit pentru o a doua dezbatere. Donald Trump este?” a spus Jen O’Malley Dillon.

Trump a spus că va organiza o dezbatere pe NBC pe 25 septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel