Taylor Swift l-a depășit pe Michael Jackson. Record pe Wembley: 8 concerte în același turneu, pe celebra arenă

captură video
captură video

Taylor Swift a înregistrat un nou record, după ultimul concert în Marea Britanie.

Taylor Swift a încheiat etapa europeană a Eras Tour cu un spectacol memorabil pe stadionul Wembley, plin de surprize. La acest concert, artista pop a fost însoțită pe scenă de Florence + The Machine și Jack Antonoff, solistul trupei Bleachers. De asemenea, și-a încântat fanii cu premiera unui nou videoclip și cu prima interpretare live a piesei „So Long, London”, conform BBC.

Acesta a fost al optulea concert al lui Swift pe Wembley în această vară, stabilind astfel un nou record pentru un artist solo, depășind astfel performanța lui Michael Jackson cu turneul „Bad” din 1988. „Tocmai m-aţi făcut primul artist solo care a cântat vreodată pe Wembley de opt ori într-un singur turneu”, le-a spus artista fanilor. „Niciodată, niciodată nu vom putea să vă mulţumim îndeajuns pentru asta”. 

În cel de-al optulea său concert de pe stadionul Wembley Taylor Swift a egalat recordul pentru cele mai multe nopți petrecute la această locație în cadrul unui singur turneu, record stabilit anterior de Take That cu turneul „Progress” din 2011. Turneul european al artistei a fost un succes răsunător pe parcursul verii, finalul de pe Wembley marcând cea de-a 131-a reprezentație din cei doi ani de turneu.

Pământul s-a mișcat puțin

Reamintim că în Marea Britanie Swift a cântat în fața a aproape 1,2 milioane de spectatori, ceea ce a adus un venit estimat la 1 miliard de lire sterline la economia țării. În plus, o echipă de geofizicieni din Edinburgh a detectat undele seismice generate de fanii care dansau pe stadionul Murrayfield, constatând că solul s-a mișcat cu până la 23,4 nanometri în timpul interpretării piesei „Ready For It?”.

„Întotdeauna mi-a plăcut să cânt pentru voi aici, în Londra, dar acum este cel mai bine”, a spus ea în timpul show-ului de marţi. „Niciodată nu m-am simţit atât de bine. Nu am avut niciodată o mulţime atât de generoasă. Se pare că aţi memorat fiecare vers din fiecare cântec, iar acesta este un vis devenit realitate”. 

La ultimul concert din turneu, Taylor Swift a adus-o pe scenă pe Florence Welch de la Florence și The Machine pentru un duet pe piesa „Florida”. Apariția cântăreței britanice a stârnit delir în public din clipa în care cele două au stat față în față la capătul unei pasarele. Orice fan adevărat știe că punctul culminant al turneului Eras este setul acustic, unde Swift cântă două „melodii surpriză”. Așa se face că Ed Sheeran i s-a alăturat pe scenă pentru a interpreta împreună „Endgame” și „Thinking Out Loud”.

La ultimul concert de pe Wembley, Swift a fost însoțită de Jack Antonoff, unul dintre colaboratorii ei principali pentru albume premiate cu Grammy precum „Folklore” și „Midnights”. Împreună, au interpretat un medley al pieselor „Death By A Thousand Cuts” și „Getaway Car”.

Artista de 34 de ani va lua o pauză înainte de a relua turneul în toamnă în SUA și Canada. Până când va ajunge la Vancouver, în decembrie, turneul este așteptat să genereze aproximativ 2 miliarde de dolari doar din vânzarea biletelor. Fără îndoială, acesta va deveni cel mai profitabil turneu din toate timpurile, depășind cu mult recordul anterior deținut de turneul de adio al lui Elton John.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel