Te compari cu ceilalţi mereu? Îţi lipseşte graţia? Energia ta feminină e blocată. 14 semne

Foto Pexels
Foto Pexels

Avem nevoie de feminitate şi masculinitate într-un echilibru sănătos pentru a ne ajuta să ne trăim viaţa mai bine. Ce se întâmplă atunci când energia feminină este blocată?  

Alegeri prezidentiale 2024

Într-o societate în care suntem învăţaţi că energia masculină este ceea ce ne ajută să prosperăm, în special în mediul profesional, este bine să ne amintim din când în când puterea pe care o poartă feminitatea în felul său caracteristic şi să ne realiniem cu energia sa pentru a ne completa individualitatea. 

Ia din acest articol doar informaţiile care simţi că rezonează cu tine şi aplică ceea ce crezi că ai nevoie pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa!

Semne că energia ta feminină este blocată


1) Refuzi ajutor

Avem tendinţa să credem că a cere ajutor este un semn de slăbiciune şi că "doar femeile" fac acest lucru, ceea ce ne împinge inconştient spre a ne suprasolicita energia şi să refuzăm ajutor chiar şi atunci când avem nevoie. A accepta ajutorul cuiva atunci când ţi se oferă este de fapt un pas înainte spre rezolvarea problemelor tale. În plus, gândeşte-te: tu te uiţi la absolut toţi oamenii pe care îi ajuţi ca la nişte fiinţe slabe şi neajutorate? Nu este mereu cazul, nu-i aşa?

Uneori, acest refuz poate să vină din lipsa de încredere că poţi primi ajutorul de care ai nevoie sau că nu te poţi baza pe ceilalţi să te ajute, aşa că te asiguri că ai controlul asupra fiecărui lucru pentru a-ţi menţine independenţa. Dacă acesta este cazul, revizuieşte genul de persoane pe care le ai în jurul tău, învaţă să delegi lucrurile de făcut, învaţă să faci un târg corect în care fiecare să se implice într-un fel sau altul fără ca tu să te simţi vinovată şi învaţă să ai încredere că fiecare îşi va îndeplini rolul aşa cum trebuie sau oferă-le o marjă de eroare în cazul în care nu reuşesc din prima. Nu suntem super-oameni şi refuzul de a accepta ajutor nu ne aduce puncte bonus în niciun aspect al vieţii noastre. Dacă am fi fost meniţi să le facem pe toate singuri, nu am mai locui în comunităţi, corect?

2) Tratezi suferinţa ca pe o virtute

Din păcate, nici pentru asta nu primeşti puncte bonus sau o statuie nicăieri. A te auto-flagela şi a te ignora pentru ceilalţi nu face nimănui niciun serviciu şi nici nu mai are rost să te superi atunci când oamenii pentru care ai dat totul se întorc într-o zi şi îţi spun: "Nu ţi-am cerut asta!". A ajuta pe cineva la nevoie este una. A simţi că trebuie mereu să te sacrifici ca om pentru ceilalţi nu te face o persoană mai bună. Ştiu, e un paradox!

Continuarea pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel