Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian reia concertele din Opereta Lounge pe 17 Octombrie cu Standards & Originals din seria Sorin Zlat Jazz Series

Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian reia concertele din OPERETA LOUNGE pe 17 Octombrie: primul eveniment se derulează sub titulatura Standards & Originals şi face parte din seria Sorin Zlat Jazz Series. Programul continuă apoi alături de Musica Viva, pe 24 Octombrie cu concertul România Miraculoasă.

Standards & Originals 17 Octombrie

Renumitul artist de jazz Sorin Zlat continuă stagiunea de jazz în Opereta Lounge, în cadrul căreia va derula lunar concerte cu cei mai recunoscuți artișți de jazz ai momentului din țară și internaționali.

Protagoniștii concertului din 17 Octombrie  a  stagiunii SORIN ZLAT JAZZ SERIES, intitulat „Standards & Originals”  vor fi Irina Sarbu - voce, Sorin Zlat - pian, Ciprian Parghel - contrabas și Iulian Nicolau - tobe. Cei patru muzicieni de excepție își unesc forțele în concertul „Standards & Originals” și vor prezenta un program de compoziții proprii și standarde de jazz reorchestrate de Sorin Zlat. Împreună vor crea o explozie de muzică cu vibrații pozitive, plină de ritm, melodie și improvizații.

România Miraculoasă 24 Octombrie

Muzica românească a anilor 1900-1970 este încă insuficient reprezentată la nivel înalt în spațiul european, însă fiecare lucrare care apare pe scenele internaţionale este profund apreciată. Prin urmare, Proiectul România Miraculoasă vă invită într-o călătorie sonoră prin patrimoniul muzical, cu o structură complexă de recitaluri camerale, însoțite de povestiri captivante și prezentări vizuale. Cele 7 evenimente vor aduce la lumină muzica clasică românească și europeană, lucrări inedite şi rar interpretate, realizând o punte între trecut și prezent, între tradiție și inovație, luminând calea către o mai profundă înțelegere și apreciere a valorilor și identității culturale.

Trioul Musica Viva îi include pe: Andreea Butnaru – pian, Adrian Florescu – vioară şi Florin Mitrea – violoncel.

Situat în inima Teatrului de Operetă şi Musical Ion Dacian, Opereta Lounge, cel mai nou hub cultural şi de socializare al capitalei este o poartă către o experiență unică ce îmbină armonios atmosfera selectă cu elemente vibrante din lumea artistică. Spectacolele au loc în fiecare seară de joi.

Pentru mai multe detalii despre spectacolele Teatrului Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian, cât și despre stagiunea 2023-2024 vizitați site-ul teatrului: www.opereta.ro, şi secţiunea Opereta Lounge: https://www.opereta.ro/opereta-lounge/

Puteți achiziționa bilete pe: Ticketstore.ro sau la casa de bilete din blvd. Octavian Goga Nr.1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel