Ten Hag, îngrijorat de accidentarea lui Marcus Rashford: Nu arată prea bine; vom vedea

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Antrenorul echipei Manchester United, Erik ten Hag, spune că accidentarea lui Marcus Rashford suferită în meciul de sâmbătă cu Everton (2-0), pare destul de serioasă după primele investigaţii medicale, scrie BBC.

 

Internaţionalul englez Rashford (25 ani) a fost schimbat spre finalul partidei, acuzând dureri la nivelul coapsei, imaginile arătându-l pe acesta deplasându-se cu dificultate.

"Aşteptăm să vedem concluziile finale ale medicilor, dar accidentarea nu arată prea bine. Vom vedea. Acest lucru putea fi evitat însă, eu am spus că jucătorii au nevoie de o pauză mai mare între meciuri pentru a nu fi expuşi unor accidentări repetate. Dar acum acesta este programul competiţional, nu avem ce face, sperăm ca Marcus să fie bine", a spus Ten Hag.

Manchester United a câştigat cu 2-0 meciul cu Everton de sâmbătă, din Premier League, şi este pe locul 4 în campionat, cu 56 de puncte, după 30 de etape.

United a deschis scorul pe Old Trafford prin internaţionalul scoţian Scott McTominay (36), rezultatul final fiind stabilit în repriza secundă de atacantul francez Anthony Martial (71).

Joi seara, echipa de pe Old Trafford va primi replica celor de la Sevilla, în prima manşă a sferturilor de finală din Europa League, iar duminică, United va juca, în Premier League, în deplasare, cu Nottingham Forest (locul 18).

Ten Hag: Echipa suferă din cauza absenţelor lui Eriksen şi Casemiro

Absenţele lui Christian Eriksen şi Casemiro constituie un motiv pentru care Manchester United suferă în privinţa rezultatelor, mai ales că multe meciuri se decid prin acurateţea liniei de mijloc, a declarat marţi antrenorul Erik Ten Hag, scrie Reuters.

Eriksen s-a accidentat la sfârşitul lunii ianuarie la gleznă şi este indisponibil până la finele acestei luni, în timp ce Casemiro are o suspendare de patru meciuri după ce a primit al doilea cartonaş roşu în acest sezon.

"Sunt doi jucători de calitate la mijlocul terenului, iar jocurile vor fi întotdeauna decise în această zonă. Când lipsesc doi jucători valoroşi, acest lucru se cunoaşte, dar pe de altă parte, avem o întreagă echipă, trebuie să câştigăm", a adăugat Ten Hag, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel