Tensiuni între antrenorii de la Vocea României după ce Ruxanda Burlacu a întors toate scaunele. Tudor Chirilă: Ai terminat? Ne-ai obosit / video

Captură video: Pro TV
Captură video: Pro TV

Ruxanda Burlacu, în vârstă de 17 ani, a reușit să întoarcă toate scaunele de la Vocea României după prestația sa uimitoare, care, însă, a iscat și controverse între antrenori. Tânăra din București a interpretat piesa „Cry me a river”.

Ruxanda Burlacu a interpretat piesa „Cry me a river” și a reușit să întoarcă toate scaunele.

„V-ați trezit și voi la final să vă întoarceți. Nu ați putut să mi-o lăsați doar mie”, a spus Irina Rimes.

„Hai, ceartă-ne puțin, dragă!”, a replicat Horia Brenciu.

„Ce frumos se bucură”, a spus Smiley.

„Ești singura persoană pentru care eu și Theo ne-am întors pentru o notă, după aceea a urmat nebunia de final. A fost o avalanșă de torpile vocale la care nu ne-am putut abține să nu ne întoarcem. Nu aș vrea să te superi pe mine, dar piesa asta se cântă într-o cu totul altă manieră. Dacă vii în echipa noastră, eu îți promit că o să te învăț. Dacă vii în echipa noastră, primul lucru pe care îl vom face este să dezbatem această piesă”, a precizat Horia Brenciu.

„Dar știi că la următoarea etapă trebuie să-i dai o piesă nouă”, a intervenit Irina Rimes.

„Dar el o dezbate pe asta la început”, a completat Tudor Chirilă.

„Vreau să facem cel mai important pas, să vedem care sunt greșelile pentru a vedea mai bine viitorul. Este primul lucru pe care-l face un profesor adevărat”, a adăugat Horia Brenciu.

„Ai terminat?”, a întrebat Tudor Chirilă.

„Nu, niciodată”, a răspuns Horia Brenciu.

„Ne-ai obosit un pic”, a spus Tudor Chirilă.

„Mi-a plăcut foarte mult interpretarea ta și nu sunt de acord cu Horia că te învață el cum să cânți piesa asta, pentru că fiecare piesă depinde de modul în care o vede interpretul și cum o simte el”, a precizat Smiley.

„Nu există așa ceva”, a zis Horia Brenciu.

„Ba da, există. Putem să nu fim de acord. De aceea suntem aici, pe scaune diferite, că nu prea suntem de acord. Ruxanda, la vârsta ta ai voie să greșești de câte ori vrei tu și să o iei de la capăt, să înveți din greșeli. Dacă îmi dai voie să fiu antrenorul tău la Vocea României, eu o să își dau voie să greșești, că o faci pe barba ta. Viața ta este în mâinile tale. Eu sunt aici să te ghidez așa cum cred, dar decizia finală este a ta”, a completat Smiley.

„Eu cred că e important să greșești, dar nu cred că trebuie să greșești la nesfârșit. Trebuie să greșești în sala de repetiție, acolo e spațiul greșelii. Eu vreau să te ajut să te bucuri de ceea ce poți tu să scoți din tine, curat și neprefabricat și să îi dăm o formă frumoasă împreună”, i-a spus Tudor Chirilă tinerei.

La final, Ruxanda Burlacu a ales să meargă mai departe cu Tudor Chirilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel