Tentativă de jaf armat la o nuntă din Caransebeș

Hotel-Imperial-20101130151203
Hotel-Imperial-20101130151203

Duminică dimineața, după o nuntă la Hotelul Imperial din Caransebeș, mirii, nașii și câteva rude au avut parte de o întâmplsare mai putin plăcută. Doi mascați a intrat în incinta hotelului, încercând să jefuiască darul de nuntă sub amenințarea armelor.

Caz mai rar întâlnit pe meleagurile noastre. Duminică dimineața, după terminarea nunții ținută în localul Hotelului Imperial din Caransebeș, mirii și nașii se pregăteau de plecare spre casă. În acel moment, doi indizi mascați și sub amennințarea pistoalelor au încercat să fure, nu mireasa, ci darul de nuntă al tinerilor proaspăt căsătoriți.

Se pare că pentru mascați a fost ziua lor proastă, deoarece ginerele a intervenit rapid și a salvat darul de nuntă. Intervenția acestuia s-a soldat, totuși, cu o rană la un picior, pentru că unul dintre mascați a făcut uz de armă. Proaspătul căsătorit a fost nevoit să fie transportat de urgență la spital pentru i se scoate glonțul.

După acest incident, cei doi tâlhari au reușit să fugă fără niciun ban din darul de nuntă, poliția din Caraș-Severin fiind în  alertă maximă pentru identificarea și prinderea celor doi "mascați".

Citeşte şi:

Tâlharii mirilor din Caransebeș au fost prinși

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel