Teo ar dori să se întoarcă la catedră, pentru a le preda tinerilor jurnalişti

Teo revine la catedră
Teo revine la catedră

După gravele probleme de sănătate pe care le-a avut fosta vedetă de televiziune, Teo Trandafir, restabilită, vrea să-şi reia vechile proiecte. Astfel vedeta are în plan  să revină pentru a preda la Şcoala de Televiziune şi Film, la catedra de Divertisment.

Predarea orelor de Divertisment, la Şcoala de Televiziune şi Film, nu a fost finalizat, dar Teo dă semne că ar vrea să se reapuce de treabă, informează Libertatea.ro.

Vlad Ionescu, fondatorul Şcolii, jurnalist şi fost prezentor al Observatorului de la Antena 1, a declarat pentru revista VIP: "În  tot acest timp, am ţinut legătura cu Teo Trandafir. Este foarte ataşată de cursanţii ei şi, în primele telefoane pe care le-a dat când s-a întors în ţară, s-a interesat ce fac . Pentru că nu a reuşit să îi mai vadă până acum, am stabilit, de comun acord, o întâlnire, măcar să îşi ia la revedere de la seria care tocmai a absolvit. Din discuţiile pe care le-am tot purtat cu ea am reţinut faptul că se simte bine, este fericită că s-a întors în ţară. Noi o aşteptăm din toamnă. Locul său nu poate fi substituit de nimeni, pentru că Teo Trandafir este însuşi spiritul acestei şcoli“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel