Teo Trandafir, mărturisiri după divorț: Să privim cu umor spre viitor

teo_trandafir
teo_trandafir

Fosta vedetă de televiziune Teo Trandafir a trăit, pentru o perioadă scurtă de timp, fericirea alături de  Constantin Iosef, cu care s-a căsătorit cu mare fast în vara lui 2012, pentru ca după doar șase luni să se confrunte cu momentele grele, ce au urmat divorțului. Deși publicul era obișnuit cu discreția vedetei, joi seară, Teo Trandafir a povestit cum a reușit să depășească drama prin care a trecut.

"Toţi avem drame şi ne e greu, mai bine nu le mai povestim. Nu îmi arăt dramele nimănui. Trebuie să privim cu umor spre viitor. Au fost momente grele după divorţ, dar am supravieţuit. Mi-am păstrat graţia şi demnitatea după divorţ", a spus Teo, la CanCan TV.

Mândra tare de fiica sa, vedeta a mărturisit că Maia a fost cea care a ajutat-o cel mai mult să depăşească momentele grele, în care se lăsa cuprinsă de melancolie şi dezamăgire, oferindu-i acum puterea să privească zâmbind la ceea ce s-a întâmplat. "Iosef a fost raza mea de soare. Tot ce am trăit a fost minunat. Ce mi s-a întâmplat a fost foarte tare, căsătoria şi relaţia cu el", a adăugat Teo Trandafir. Fiind cunoscută relația tensionată între Teo și tată său, vedeta a explicat că acum pacurg o perioadă mai liniștită, dar, în pofida faptului că a avut o copilărie fericită, medicul Ion Uţă trebuie să înțeleagă că ea nu-și rezolvă problemele la televizor. "Mi-aş dori să fac pentru fiica mea ce a făcut tatăl meu pentru mine. Îl iubesc, este tatăl meu şi îl voi venera întotdeauna, dar eu nu-mi rezolv problemele la televizor şi mi-a fost greu să-l văd vorbind despre mine la TV. Nu înţeleg de ce nu vorbim în particular, ci la televizor. E vina mea pentru tot", a dezvăluit Teo Trandafir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel