Teo Trandafir revine la PRO Tv în serialul „Pariu cu viaţa”

main-teo
main-teo

La 43 de ani, Teo Trandafir  revine la PRO Tv în serialul "Pariu cu viața", al cărui sezon 2  va începe pe 6 februarie. Teo va interpreta rolul Zânei Crăciun, şefa lui Gică (Radu Gabriel) şi a Tănţicăi (Elvira Deatcu), o poliţistă venită de la Iaşi în Capitală care face furori cu accentul ei.

"Există o singură lege, legea mea, şi nu mă interesează de bunul simţ, rolul meu este un vector de umor foarte puternic. Deunăzi mi-a spus o actriţă pe care o întrebam daca e bine, mi-a zis că eu fac un personaj atunci când toata lumea se aşteptă să o joc pe Teo. Însă cu regizorul Iura Luncaşu lângă tine nu ai cum să o dai în bară. Vine şi-ţi zice încă o dată ce ai de făcut, este cel mai frumos, deştept şi minunat om pe lumea asta, singurul lui defect este că este însurat", spune amuzată Teo.

"Pentru mine «Pariu cu viaţa» înseamnă o reinventare a unui om, a mea, la care cei doi au fost martori direcţi. La filmări nu există actor, regizor, maşinist, luminist, care să treacă pe lângă mine şi să nu mă întrebe dacă mi-e foame, sete sau sunt obosită. Mie îmi este atât de uşor pentru că toată lumea are grijă de mine, asta mă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel