EXCLUSIV  Teodorescu acuză o ”șmecherie ieftină” a USR PLUS: În politică, se PLĂTEȘTE!

Bogdan Teodorescu a explicat în exclusivitate la DC News ”comportamentul politic” al USR-PLUS. 

Profesorul Bogdan Teodorescu s-a aflat astăzi în direct la DC News și DC News TV în emisiunea lui Răzvan Dumirescu, ”Ce se întâmplă?”. Cei doi au discutat, printre altele, despre strategia politică a USR-PLUS. 

”USR-ul se comportă ilogic, pe ideea votez orice numai să pice Cîțu. (...) La nivelul comportamentului politic este un partid care transmite niște naivități copleșitoare, inclusiv o bună parte din atacurile pe care le-am văzut sunt copilărești, care evocă un tip de frustrare pe care tu ca politician nu poți să o joci. Am văzut și în alte părți în istoria românească, dar partidul ăsta prezentat ca un partid nou, care vine cu o altă doctrină, cu o altă viziune, care reprezintă o generație care în principiu susține altceva, are un comportament foarte asemănător cu cel al partidelor vechi și cu niște lipsuri clare în înțelegerea fenomenului politic, al jocului politic, al strategiilor de culoare și așa mai departe. (...) Este o poveste, acea replică a lui Lincoln că nu poți să păcălești tot timpul pe toată lumea. În România replica este simplă. Dacă ești o persoană privată atunci poți să fii șmecher toată viața. În politică însă, șmecheria se plătește întotdeauna. Ori ei la ora actuală încearcă să facă o șmecherie în politică, o șmecherie ieftină și foarte vizibilă, ori lucrul acesta costă, întotdeauna costă pentru că cetățeanul se uită mai atent decât te aștepți tu, politician, la tine și în secunda în care ceva i se pare dezacordat, strident, i se pare ceva ridicol atunci te-a taxat și te-a taxat atunci când te aștepți mai puțin”, a declarat Bogdan Teodorescu.

Bogdan Teodorescu a vorbit și despre moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu depusă de PSD. Reamintim că PSD a decis să îşi depună propria moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, indiferent de decizia Curții Constituţionale pe moțiunea de cenzură a USR PLUS și AUR.

CITEȘTE AICI: EXCLUSIV  Moțiunea de cenzură a PSD, agresivă față de Guvernul Cîțu. Teodorescu: Ne aflăm în fața unei HALUCINAȚII. Dacă USR votează, e AUTODENUNȚ

Află mai multe în VIDEO: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel