Teodorovici, despre moțiunea împotriva lui: Semnal al unor politicieni

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici a transmis un mesaj, legat de votul de astăzi pentru moțiunea simplă împotriva sa, lansată de PNL și USR.

"Din 38 de parlamentari ai opoziției PNL și USR, semnatari ai moțiunii simple împotriva mea, doar 27 au mai votat "pentru", astăzi, la dezbaterea din Senatul României. Pentru mine, acest vot nu înseamnă nici un succes, nici o victorie.... Este doar un semn de normalitate și un pas spre însănătoșirea clasei politice.

Este, dacă vreți, un semnal al unora dintre oamenii politici, chiar aflați în opoziție, adresat acelor colegi de partid pentru care succesul a devenit maladiv și cerut obsesiv. Este un mesaj că respectul, încrederea și reușita nu trebuie provocate cu dușmănie și nici în delir, ci trebuie așteptate, dobândite și, nu în ultimul rând, câștigate prin vot. Iar celor tineri și foarte tineri, nu neapărat din politică, le-aș da un sfat inspirat de Steve Jobs: Nu lăsați bruiajul gândirii altora să vă altereze vocea interioară!", a spus Eugen Teodorovici pe Facebook.

Vezi și: Lăzăroiu, reacție după ce a fost înlocuit la CCR de Iohannis: Număr zilele. O să vorbesc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel