Teoria conspirației în cazul Strauss Kahn. Acuzatoarea are nume de medicament

ofelia_46379200
ofelia_46379200

Mulți europeni sunt aproape convinși că afacerea Strauss Kahn este opera serviciilor secrete americane, sau a unei conspirații menite să deschidă culoar asiaticilor spre șefia FMI. Dacă motivația ”Tigrilor” din Asia este clară, mobilul americanilor ar putea viza fie reglementările mai dure de pe piața de capital, fie lupta cu paradisurile fiscale, ambele proiecte fiind  susținute de europeni.

La presiunea Germaniei și Franței, Grupul Țărilor Industrializate urma să discute măsuri de control a fluxurilor de capital, care să prevină ascunderea profiturilor în paradisuri fiscale. Țările europene, nu mai pot susține politicile sociale care le-au asigurat echilibrul  în ultimii 50 de ani, din cauză că deținătorii de capital migrează spre țările cu impozite mici, obligând și celelalte state să-și reducă veniturile, prin acordarea de facilități fiscale.

Teoria conspirației este alimentată și de numele așa zisei victime a lui Strauss Kahn. Se știe că identitatea unor persoane folosite de serviciile secrete trebuie construită. Menajera ”violată” provine din Ghana, o țară în care arhivele nu au rigoarea celor occidentale, deci se poate ușor crea un personaj fictiv care ar fi emigrat de acolo. Prenumele cameristei este Ophelia, ceea ce trimite la un personaj de teatru, iar numele, Famotidina, pare o glumă, deoarece este denumirea unui medicament împotriva ulcerului. Celebrul Pepcid, cum este vândut pe piața americană, a fost dezvoltat de o companie japoneză în anii 70 ai secolului trecut, ajungând să ceară aprobare de vânzare în 1979. Culmea, ”victima” lui Strauss Kahn figurează ca fiind născută la 17 ianuarie 1979, în același an în care ajungea la FDA și pastila care îi dă numele de familie!

Citeşte şi:

O televiziune taiwaneză a realizat o simulare a evenimentelor care au avut loc în camera lui Dominique Strauss-Kahn – VIDEO

Dominique Strauss-Kahn, arestat pentru tentativă de viol. Cererea de eliberare pe cauţiune a fost repinsă. Femeile sunt punctul meu slab. Mi s-ar putea face o înscenare, declara acesta cu o lună în urmă

Strauss-Kahn ar fi încercat să violeze și o jurnalistă în 2002

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel