Teoria conspiraţiei: Internetul a fost împânzit de mesajele unor lideri mondiali marcanţi care susţin exterminarea populaţiei

populatie
populatie

Suprapopularea planetei este un discurs vechi, dar mereu adus în actualitate de anumiţi lideri importanţi ai lumii, care vorbesc în esenţă despre acelaşi lucru: exterminare unei părţi a populaţiei pentru a putea trăi ceilalţi. Aceste mesaje circulă de ani buni, dar în aceste zile s-au înmulţit exponenţial. Lideri mondiali importanţi cum ar fi Bill Gates, Jaques Cousteau sau Mihail Gorbaciov au susţinut la unison că suntem un pic cam mulţi,  deci ar trebui să mai exterminăm o parte din populaţie. Actuala criză economică este pretextul pentru a ne fi explicată teoria limitării resurselor şi a faptului că ritmul creşterii populaţiei este unul alarmant. Vicepreşedintele Partidului Verde, Antonio Momoc, consideră că această conspiraţie este pusă la cale de organizaţii radicale, ce profită de criza economică pentru a ajunge la putere.

Unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, Bill Gates, nu pierde nicio ocazie pentru a ne reaminti că Pământul este suprapopulat şi ar trebui să dăm delete la măcar la 10-15% din populaţia globului. “Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Si ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficientă cu noile vaccinuri, cu asistenţa medicală, cu serviciile de sănătate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la sută..!”, spunea Bill Gates.

Citeşte şi:

Ce a vrut să spună Bill Gates cu celebra frază: Dacă facem treabă bună cu noile vaccinuri, reducem populaţia mondială cu 10-15% – VIDEO

Într-un discurs ţinut ka sfârşitul anului trecut la o conferinţă TED (Technology, Entertainment, Design), Bill Gates a prezentat o formulă pentru identificarea emisiilor de CO2, după cum urmează: CO2 = P x S x E x C.

P = People (persoane)

S = Services per person (costul serviciilor, pe persoană)

E = Energy per service (costul energiei, pe persoană)

C = CO2 per energy unit (emisiile CO2, pe unitate de energie)

În urmă cu mai mulţi ani, Jaques Cousteau, explorator şi reprezentant UNESCO, lansa şi el aceeaşi idee. "În scopul de a stabiliza populaţia lumii, trebuie să eliminam 350.000 de oameni pe zi. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie să il spun, dar este la fel de rău să nu-l spun”.

"Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială. ", spune şi David Rockefeller, unul dintre cei mai bogaţi şi mai influenţi oameni din SUA.

Referitor la aceste declaraţii vicepreşedintele Partidului Verde, Antonio Momoc, a declarat pentru DeCeNews, că într-adevăr, în aceste momente ne confruntăm cu o criză a resurselor, dar este inacceptabil să considerăm că pentru asta trebuie să omorâm oamenii. "Eu cred că aceste mesaje sunt promovate de grupările radicale, partidele radicale sau cei care cultivă astfel de mesaje vor să destabilizeze ordinea pentru a ajunge apoi la putere în chip de salvatori", a precizat Momoc.

Mişcarea filantropică a magnaţilor americani un paravan pentru planul secret

Cei mai bogaţi oameni din SUA sunt şi cei mai fervenţi susţinători ai depopulării. Ei au decis în urma crizei să devină mari filantropi. În spatele acestei decizii însă se ascunde însă un alt plan. După cum spunea şi Bill Gates, soluţia cea mai la îndemână este cea a vaccinurilor. Acest fapt poate fi observat cu ochiul liber, pentru că aceşti lideri donează sume imense pentru a dezvolta sistemul de sănătate. Numai în ultimul timp au donat peste 45 de miliarde de dolari pentru a realiza acest plan.

Africa este cobaiul liderilor mondiali

Cele mai multe proiecte pentru sănătate se desfăşoară în Africa. Teoria pe care o avansează cei care produc serviciile medicale  se referă la faptul că, odată ce oamenii au acces la tratamente, se vor înmulţi mai puţin. Ei pleacă de la exemplul Europei şi al SUA, unde odată cu creşterea nivelului de trai a scăzut numărul de locuitori.

Dar Africa nu este doar un viitor paradis al medicinei. Este şi cobaiul pentru acestor organizaţii pentru a testa vaccinurile, poate chiar acele seruri ce pretind că vindecă o boală, dar de fapt au menirea de a-i extermina pe toţi cei care au primit serul.

Criza economică, pretext pentru justificarea exterminării

Rolul acestei crize este acela de a ne demonstra tuturor că Pământul nu înghite 7 miliarde de oameni şi în lupta pentru resurse este nevoie de o scădere a populaţiei. Ceea ce nu ne explică liderii mondiali este cine vor fi cei care trebuie exterminaţi. Copii, bătrânii, oamenii muncii, africanii, europenii, asiaticii. Cine este răul acestei planete? De unde va începe exterminarea? Sunt întrebări la care se aşteaptă un răspuns, dacă iei în serios această teorie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel