Test suprem pentru un cuplu, la Insula Iubirii, chiar înainte de nuntă: "Am dat avans pentru toate!"

Convinşi că Insula Iubirii le va oferi exact răspunsul pe care şi-l doresc, Iustina şi Cornel au plecat în Thailanda chiar după ce au stabilit data nunţii, au ales localul, ba chiar şi rochia de mireasă. 

Cinci noi cupluri îndrăgostite, curajoase şi puternice, gata să rişte totul, îşi vor lăsa în urmă viaţa împreună pentru a afla răspunsul la marea întrebare: „Ar trebui să fie împreună sau există altcineva mai bun?”.

"Am stabilit data nunţii! Am dat avans pentru toate!"

Iustina şi Cornel îşi consumă povestea de iubire la foc intens. Cei doi şi-au făcut deja primele jurăminte, după un an de relaţie şi au planuri serioase împreună. Dar înainte de a face pasul cel mare, au nevoie de testul Insulei.

Vezi și: Insula Iubirii 2024. Ce nu se va da la TV 

"Am stabilit data nunţii! Am dat avans pentru toate! Cea mai minunată zi din viaţa mea va fi ziua nunţii mele!”, a dezvăluit Iustina la castingul pentru cel de-al optulea sezon Insula Iubirii, acolo unde cei doi parteneri şi-au spus povestea vieţii lor şi au oferit detalii despre cererea în căsătorie. 

"Cam după cinci luni m-a cerut. Eram în maşină, inelul era pe bancheta din spate, eu am vrut să iau ceva de acolo şi l-am găsit. El mi-a spus să nu deschid, că e pentru cineva drag. Primul meu gând a fost: ”Oare are pe cineva mai drag decât mine?!", a dezvăluit Iustina, în vreme ce Cornel a completat: "A trebuit să mă opresc să o cer în căsătortie în momentul ăla, în maşină, pentru că a nu a mai avut răbdare! Şi, da, Insula Iubirii reprezintă testul suprem, după asta putem să facem nuntă şi copii!”. 

21 de zile, aproape de ispite

21 de zile departe de partener, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, 20 de ispite #deneoprit şi zeci de camere de filmat gata în orice moment să capteze toate trăirile participanţilor sunt garanţia că nimic nu va rămâne ascuns şi nu va trece neobservat pe Insula Iubirii. Ce concluzii vor trage aceștia după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, ȋn fiecare luni, marţi și miercuri, de la 20.30, la Antena 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel