Textul moţiunii de cenzură a PSD, PNL şi PC, făcut public săptămâna viitoare

Textul moţiunii de cenzură a PSD, PNL şi PC va fi redactat, în forma sa finală, în cursul acestei săptămâni, urmând ca săptămâna viioate să fie făcut public, a anunţat, la Palatul parlamentului, preşedintele liberal, Crin Antonescu.

„Am insistat asupra ideii că trebuie să grăbim acţiunile în vederea încercării de a înlocui actualul Guvern. În cursul acestei săptămâni se va definitiva textul moţiunii de cenzură. Lunea viitoare acesta va fi redactat şi făcut public“, a declarat Crin Antonescu. "În ceea ce priveşte momentul depunerii, vom continua să discutăm şi să evaluăm care este momentul optim, când sunt şansele cele mai mari ca moţiunea să aibă succes", a mai spus Antonescu.

Preşedintele liberal a arătat că PSD, PNL şi PC au căzut de acord asupra faptului că fiecare zi în care Guvernul Boc rămâne în funcţie dăunează forte mult.

"E vorba nu numai de situaţia sistemelor publice, cât şi de deprecierea accentuată din mediul de afaceri, din sectorul privat. Ştim că, dacă economia, mediul privat, cei care produc bani, plus valoare sunt blocaţi, nu avem nicio formulă, nicio variantă practică de a rezolva şi problemele din sectorul bugetar", a arătat preşedintele liberal.

El a mai precizat, răspunzând unei întrebări, că este important ca UDMR să înţeleagă responsabilitatea politică pe care o are faţă de eventuala susţinere a moţiunii de cenzură, precizând că nu există reţineri în a discuta cu Uniunea pe această temă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel