Theo Rose, uimită de prețul cerut pe parcare în București: "Mi-a cerut 150 lei pentru o jumătate de oră"

Theo Rose a fost la un pas să fie păcălită de un individ care încasa banii de parcare la Piața Victoriei. Vedetei i s-a cerut suma de 150 lei pentru o jumătate de oră de parcare. 

Theo Rose a povestit că a vrut să parcheze la Piața Victoriei și imediat a fost întâmpinată de unul dintre "celebrii" paznici de parcare cu veste care i-a cerut nici mai mult nici mai puțin decât 147 de lei pentru o jumătate de oră de parcare. 

"Am parcat aici la Victoriei, în parcarea asta mare. Vine domnul la care trebuie să plătești. Deschid geamul și mă întreabă cât vreau să stau aici. I-am zis că jumătate de oră. Mi-a zis că mă costă 147 de lei. Mă uit la el și îl intreb... Un milion jumate' ? De ce? Și mi-a zis că atât costă jumătate de oră. Adică 15 lei, vreți să spuneți, poate ați greșit. Adică 14 lei și 70 de bani. Nu, el insista că 147 de lei. Dar de ce atât de mult? Și îmi zice că suntem și noi aici în Piața Victoriei, uite avem acolo Guvernul. Da' ce e guvernu' ăsta? Burj Kalifa, ce e de trebuie să platesc un milion jumate' pe jumătate de oră? Îmi zice, 'nu domnișoară că atât costă'. Nu plătesc eu un milion jumate, nu-mi trebuie mie. La final mi-a zis că nu costă atât, că nu-mi ia nimic, că mă știe de pe Tik-Tok," a spus Theo Rose într-un filmuleț care s-a viralizat rapid. 

Suma cerută lui Theo Rose, glumă sau încercare de "țeapă"? 

Unii dintre cei care au văzut mesajul lui Theo Rose nu sunt atât de convinși că a fost cu adevărat o glumă. Foarte mulți internauți cred că individul de la parcare a recunoscut-o și din acest motiv i-a cerut o sumă atât de mare, iar dacă ar fi dat banii cu siguranță nu i-ar mai fi zis că e o glumă. Vedeta s-ar fi salvat refuzând să creadă că o parcare poate fi atât de scumpă în centrul Bucureștiului și a refuzat să plătească. 

Iată câteva dintre comentarii:

"Dacă îi întindeai mâna să-i dai, cu siguranță nu ma era o glumă," a spus unul dintre fanii lui Theo Rose. 

"Tu te-ai prins că e țeapă. Dorian Popa a plătit 1750 lei pe un masaj," a spus altcineva.

"Dacă dădeai banii, asta era. Dacă ține, bine, dacă nu, o întorc. Dacă l-ai filmat, pune-l aici să-l facem vedetă," a răspuns altcineva.

"A vrut să vadă dacă îi iese!" a spus o altă persoană.

"Vă știu de pe Tik-Tok. Aveți bani, alea, alea, ești vedetă, nu te uiți tu la un milion jumate," a comentat o altă persoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel