Thierry Henry spune că PSG are o mare vulnerabilitate în acest sezon

Thierry Herny tocmai a împlinit 44 de ani și a vorbit despre ce o paște pe PSG în acest sezon.

Thierry Henry a vorbit despre Paris Saint-Germain astăzi, 17 august, cu ocazia zilei sale de naștere. Fostul fotbalist, care a împlini 44 de ani, este în prezent antrenor secund la naționala Belgiei. Acesta se laudă în carieră cu 813 partide la profesioniști, înscriind de 365 de ori, câștigând 21 de titluri și cucerind două Ghete de Aur.

Tatăl lui Thierry este din Guadelupa și mama sa din Martinica, astfel că Henry a crescut în suburbiile Parisului, un oraș care a dat naștere multor jucători legendari de fotbal. La 13 ani, acesta a mers la Monaco, unde a și debutat. Apoi, acesta a jucat puțin la Juventus, după care a făcut pasul la Arsenal unde și-a cimentat numele în istoria Premier League.

PSG nu are balanța necesară în acest sezon

Vorbind despre Paris Saint-Germain și transferul fostului său coechipier, Lionel Messi, Henry avertizează că alegerile parizienilor nu sunt tocmai cum trebuie. „Echilibrul este cel mai important lucru. Oamenii vorbesc mereu despre atac când sunt atâția jucători talentați, dar în opinia mea PSG ia prea multe goluri”, spune el.

„La Barcelona, aveam o echipă foarte incisivă, dar oamenii uită că rar luam goluri. În general, echipele care iau cele mai puține goluri ajung să câștige Champions League.

Sergio Aguero vrea să se „sinucidă” acum că Messi a părăsit Barcelona, glumește Di Maria

Atacantul argentinian Angel Di Maria, legitimat la Paris Saint-Germain, a spus că conaționalul său Sergio Aguero a fost foarte dezamăgit că Lionel Messi a părăsit FC Barcelona, prietenul lui fiind principalul motiv al transferului de la Manchester City.

Conform Marca, Messi a devenit oficial jucător al parizienilor, alături de Di Maria, iar Aguero rămâne la Barcelona fără să-și îndeplinească scopul de a juca împreună cu prietenul său. „Kun vrea să se sinucidă, ce să faci...”, a spus Di Maria în glumă în timpul unui interviu. „Pe lângă toate astea, cel mai rău lucru este că s-a accidentat iarăși și va lipsi câteva săptămâni. Este cel mai trist lucru”.

Și Cristiano e gelos pe PSG

Când vine vorba de Cristiano Ronaldo, un alt fotbalist despre care se speculează că ar putea ajunge în capitala Franței, zvonurile spun că acesta ar putea juca la PSG pe gratis din 2022. Di Maria spune că fostul său coechipier trebuie să fie tare supărat că nu poate juca în echipa momentului.

„Cred că Cristiano vrea să se omoare și el că nu e aici”, a mai adăugat jovial Angel. „Calitatea și cantitatea jucătorilor de la PSG sunt unice. Nu se întâmplă mereu la cluburi și marii jucători mereu vor să fie în compania altor mari jucători. Cristiano sigur vrea să fie aici, dar l-au adus pe Messi și din fericire el este mult mai bun”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel