Thomas Crooks, atacatorul lui Trump era un singuratic care era adesea batjocorit de colegii de liceu și nici nu apare în albumul de absolvire

Bărbatul de 20 de ani care a încercat să-l asasineze pe Donald Trump la un miting din Pennsylvania sâmbătă a fost descris de foști colegi de clasă drept un singuratic care era adesea supus fenomenului de bullying la liceu (era hărțuit și batjocorit de colegi),  cu o înclinație pentru ținute de vânătoare și jocuri video.

Thomas Matthew Crooks a fost ucis de agenții Secret Service după ce a deschis focul asupra fostului președinte Donald Trump. 

Crooks – care a absolvit Bethel Park High School în 2022 – a fost un singuratic care era adesea agresat și batjocorit de colegi, (fenomen cunoscut drept bullying) a declarat pentru KDKA fostul său coleg de clasă Jason Kohler.

Era cunoscut pentru că purta ținute „de vânătoare” la clasă, a adăugat Kohler.

Colegul de clasă a oferit, de asemenea, două fotografii cu Crooks care au fost făcute în anii săi de liceu – inclusiv una care îl înfățișa pe acesta stând la un birou într-un hanorac Bethel Park.

În cea de-a doua fotografie, Crooks arată semnul "ok",  în timp ce un alt coleg de clasă – a cărui față a fost blurată – era în preajma unui autobuz școlar. 

Crooks a făcut o donație de 15 dolari comitetului de acțiune politică liberal ActBlue cu ocazia Zilei de inaugurare a președintelui Joe Biden în 2021, a informat Intercept.

Când a împlinit 18 ani în septembrie anul următor, însă, s-a înregistrat la Partidul Republican, arată evidențele electorale disponibile online.

„Nu părea chiar ciudat sau altceva. L-aș fi considerat republican”, a spus un fost coleg de clasă pentru The Post. 

„Nu a vorbit niciodată cu alții despre părerile lui politice sau cât de mult l-ar fi urât pe Trump sau ceva de genul acesta," a spus o altă absolventă a liceului Bethel Park, Sarah D’Angelo, pentru The Wall Street Journal. 

Thomas Crooks nu avea prea mulți prieteni 

Crooks avea „câțiva prieteni”, dar „nu avea un grup complet de prieteni”, și-a amintit D’Angelo, adăugând că îl ține minte jucând jocuri video pe laptop în timpul școlii.

Crooks nu a apărut în albumul din anul 2022 al liceului Bethel Park, dar un videoclip l-a arătat trecând pe scenă pentru a-și primi diploma în acea primăvară.

El a primit, de asemenea, un premiu de 500 de dolari din partea National Math and Science Initiative în timpul anului de absolvire, a raportat TribLive.

Crooks era îmbrăcat complet în gri, în momentul în care a escaladat acoperișul unei fabrici de producție la aproximativ 130 de metri de locul în care vorba Trump și a deschis focul. 

Fostul șef de pompieri voluntar Corey Comperatore, în vârstă de 50 de ani, a fost ucis, în timp ce Trump a scăpat cu viață, cu o rană la ureche. 

Alți doi participanți la miting au fost, de asemenea, răniți grav înainte ca atacatorul Crooks să fie împușcat mortal de către Secret Service. 

Arma  folosită de Crooks în tentativa de asasinat a fost cumpărată de tatăl său, potrivit Wall Street Journal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel