Țigări contrafăcute, venite din Pakistan, în valoare de aproape 1,3 milioane de lei, descoperite în Portul Constanța

FOTO: Politia de Frontiera
FOTO: Politia de Frontiera

64.500 pachete cu ţigări contrafăcute au fost descoperite în Portul Constanța. Transportul venea din Pakistan și avea ca destinație o firmă din Ucraina.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au descoperit în Portul Constanţa Sud, într-un container sosit din Pakistan, 64.500 pachete cu ţigări de diferite mărci, contrafăcute, a transmis Garda de Coastă într-un comunicat de presă.

Ţigările, destinate unei societăţi comerciale din Ucraina, au fost indisponibilizate, cercetările fiind în derulare.

"În Portul Constanţa Sud, o echipă comună formată din poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud a descoperit, într-un container sosit din Pakistan, 64.500 pachete cu ţigări, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a unor mărci cunoscute.

Bunurile, în valoare totală de 1.290.000 lei aveau ca destinaţie o societate comercială de pe teritoriul Ucrainei”, se arată în comunicatul transmis de Garda de Coastă.

Poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

De asemenea, ţigările, în valoare totală de 1.290.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Citește și: Captură uriașă la Vama Bechet: comprimate cu droguri de risc în valoare de peste 3 milioane de euro. Șoferul, în arest preventiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel