Timiş: Bărbat căutat după ce ar fi înjunghiat mortal un bărbat şi rănit alte cinci persoane

Poliţiştii din judeţele Timiş şi Arad au instituit, miercuri, filtre pe drumurile din cele două judeţe, pentru a căuta un bărbat care ar fi atacat cu cuţitul un cuplu, bărbatul fiind înjunghiat mortal, iar ulterior a atacat alte patru persoane.

Atacurile au avut loc miercuri dimineaţă, în jurul orei 8,00, în parcul din localitatea Făget, unde au fost înjunghiaţi un bărbat şi soţia acestuia. Bărbatul a fost găsit mort la sosirea unui echipaj de poliţie, solicitat prin 112, iar femeia a fost transportată la spital în stare gravă.

Surse din cadrul IPJ Timiş au declarat, pentru AGERPRES, că suspectul, care a fost indentificat între timp şi are 33 de ani, a furat o bicicletă după atac şi a fugit într-o localitate vecină, Temereşti, de unde a furat un autoturism. El a atacat alte trei persoane din acest sat, iar pe o a patra a lovit-o cu maşina. Poliţiştii au instituit filtre în tot judeţul, pentru a încerca să-l prindă pe suspect. De asemenea, filtre au fost organizate şi pe drumurile din judeţul Arad, unde se crede că s-ar îndrepta agresorul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel