Timiş: Două eleve de la o şcoală profesională au ajuns de la tachinare la bătaie în pauză; poliţia face investigaţii

Poliţiştii timişoreni fac investigaţii la Liceul Tehnologic "I.C. Brătianu" din Timişoara, după ce două eleve care au început să se tachineze în timpul unei ore au continuat să se bată în timpul pauzei, una dintre ele ajungând la spital cu dureri de cap şi de gât.

Şefa Inspectoratului Şcolar Timiş, Aura Danielescu, a anunţat, marţi seara, că după verificări s-a stabilit că în timpul orei de limba germană au început tachinările între cele două eleve de clasa a IX-a (şcoala profesională) cu privire la citirea unor texte. Situaţia la acel moment a fost aplanată de profesoară, dar în momentul ieşirii în pauză scandalul a degenerat în bătaie, cu loviri de ambele părţi, scrie Agerpres.

Una dintre elevele bătăuşe s-a prezentat la cabinetul medical al liceului, acuzând dureri de cap, gât şi abdomen, iar asistenta medicală a solicitat ambulanţa pentru transportul acesteia la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara, pentru investigaţii detaliate.

"La liceu au venit poliţişti de la Secţia 1 care au încredinţat cazul Poliţiei de Proximitate. Conducerea şcolii, la rândul ei, a luat legătura cu părinţii fetelor, dirigintele clasei chemându-i la o întâlnire de urgenţă", spune Aura Danielescu.

Mama uneia dintre eleve a dat dovadă de atitudine ostilă, fiind agresivă şi recalcitrantă, arătându-se nemulţumită că profesorii au reclamat problemele de comportament ale fiicei sale şi a refuzat să îşi schimbe atitudinea pe întreg parcursul întâlnirii de la şcoală.

Conducerea liceului va lua măsuri în urma acestei situaţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel