Ține carnea în oțet alb înainte de a o găti. Rezultatul întrece orice imaginație!

Ai așteptat cu nerăbdare să savurezi carnea făcută pe grătar toată ziua, doar ca să ai surpriza neplăcută să mesteci la ea ca și cum ar fi fost din cauciuc? Există însă o soluție ca să ai friptura perfectă!

Fie că serviți carne de vită, miel, porc, pui sau chiar pește, un mic tertip le poate face mult mai suculente și savuroase. Ai nevoie doar de oțet, de care soi îți place. 
Iată cum funcționează - și cât de mult să folosești - astfel încât să ai o friptură memorabilă!

Înmuierea bucăților de carne în oțet timp de până la patru ore nu doar că distruge fibrele dure, dar se pare că reduce și compușii cancerigeni care se formează în timpul grătarului. 

Experimentați, așa cum spuneam, cu diferite soiuri de oțet pentru un plus de aromă sau pur și simplu folosiți oțet de mere sau oțet distilat. Doar asigurați-vă că clătiți carnea bine înainte de a găti.

Află mai multe despre acest truc miraculos pe DC MEDICAL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel